Hva er løvverk?

December 4

Bladene er ofte den enkleste ruten mot identifisere trær og planter. Anlegget eller tre blader vurdert sammen som en gruppe kalles løvverk eller leafage. Cedar blader vokse som skalerer mens bladene på bartre vokse som enkelt nåler eller fascicles. Løv planter inkluderer alle planter dyrket for sine blader i stedet for sine blomster eller frukt. I høst begynner vi å se bladene på trærne endring i vakre røde og oransje fargene, la oss vet at vinteren kommer.

Funksjoner

Bruk av løv planter for interiørdesign er en stor industri. Løv planter er en integrert del av moderne design og spiller en viktig rolle i livet vårt. Spraglete løvverk lyser et mørkt hjørne. Florida leder nasjonen i produksjonen av løv planter, sto for 55 prosent av salget på grunn av sin gunstige klima.

Landskapsarbeid

Fargerike bladverket er et kraftig verktøy for landskapsarbeid. Blad fargen på et løvtre kan endre tre ganger i året, med hver endring har en annen virkning på naturen. Bruke trær med gule og røde løvfellende blader for å gjøre en aksent for hager som er mest grønne sommeren. Plante trær med mørk lilla leafage ved kontrast, lysere farget planter.

Farge

Om vinteren trenger mange trær og planter ikke nok lys til å drive fotosyntese, så mange av dem hvile. Fotosyntesen er prosessen der planter bruker energien fra sollys for å produsere sukker, en slags drivstoff for cellular energi. Grønt pigment klorofyll forsvinner fra bladene og vi begynner å se strålende gul og og oransje farger. Lyse rødt og lilla farger er laget høsten når glukose er fanget i bladene etter fotosyntese finner sted.

Turisme

Høst farge turisme er en stor uavgjort i New England. Folk kommer fra hele verden å se trærne. Topp løvverk i New England arbeider seg ned fra nord fra September godt inn i November. Staten turisme kontorene tilbyr tips som besøker midtuke eller utforske tilbake veier å nyte sesongen rolig. Delta falle festivals for å forbedre ditt besøk. Plukke friske frukter og grønnsaker fra bønder markeder og veien står.

Betraktninger

Europeere som kommer til Amerika er ofte imponert av de strålende fargene av våre fallet løvverk. Likeledes, folk som bor og arbeider i byen verdsette mangfoldig medley rød, gul, grønn og lilla fargetoner. Men mye viktigere enn en kunnskap om navnene og distinksjoner av farge er gleden og spenningen disse farget blader opphisse,"forfatteren og filosofen Henry David Thoreau sa.