Hva er Linoleum vegger?

December 30

Hva er Linoleum vegger?

Din bolig kan linoleum tapet, skal kalles Lincrusta-Walton, legge en aura av eleganse og overflod. Lincrusta-Walton er en helt naturlig, pregede wallpapering løsning som ble lansert i 1877 av britiske innfødt Frederick Walton, sønn av oppfinneren av linoleum. Lincrusta-Walton ble særlig brukt i luksuriøse hytter av Titanic, det hvite hus, John D. Rockerfeller's house og en rekke historiske viktorianske hus i New England.

Historie

Kort tid etter at Frederick Walton returnerte til England fra å sette opp hans amerikanske linoleum produksjonsanlegg i New York i 1874, var han forferdet over å finne at en leder fra hans britiske selskapet hadde muligens brutt en av hans tidligere patenter. Walton forhandlet en utgivelse fra sin kontrakt og opprettet en ny fast for å støtte sin linoleum veggen gulvbelegg etablering. Walton kombinert holdbarhet, funksjonalitet og sanitære egenskapene til linoleum gulv med stilig graveringer og preging for å oppnå sin visjon av perfekt bakgrunn. Hans nye produkt ble opprinnelig kalt «Linoleum Muralis», men ble senere endret til "Lincrusta-Walton» - lin for"Lin,"skalldyr for"relief"og Walton for eiendomsrett.

Hvordan det gjøres

Lincrusta-Walton består av linolje blandet med tremasse, plante harpiks, kritt, sink oksid og fargestoff. Lincrusta-Waltons ingrediensene varierer litt fra de opprinnelige linoleum etasjene; istedenfor å bruke cork støv for gulv holdbarhet, erstattet Walton tremasse og parafin voks. Denne blandingen er spredt på en papir-base og deretter matet gjennom en roller som utøver ekstreme press å obligasjonslån blandingen og papir basen sammen. Deretter mates papir produktet gjennom en andre roller som skaper spesifikk hevet lettelse mønstre. Mange av opprinnelige rullene er fortsatt i bruk i dag av produsenten.

Hengende Lincrusta-Walton

Lincrusta-Walton kan plasseres på tak og vegger i hvert rom av din bolig, inkludert bad veggene; den vil tåle steam og varme, men du bør unngå hengende Lincrusta-Walton hvor det vil være i direkte kontakt med dusjen. Prosessen med hengende Lincrusta-Walton er som brukes for andre typer veggkledning; Grundig forberedelse veggen eller i taket overflaten skal bruke en foring papir og lim på Lincrusta Walton. Instruksjoner om hvordan å henge Lincrusta-Walton leveres av produsenten.

Ikke forveksles med Vinyl

Mange gjøre-det-selv-ere har anbefalt bruker linoleum flis funnet på lokale jernvareforretninger for oppdatering bad, dusjer og kjøkken. DIY publikum kan være inne på noe, være klar over mange store kjeden jernvareforretninger klump linoleum i samme kategori som vinyl. Kontroller at du lese grundig produktinformasjon før du kjøper linoleum eller vinyl produkter; hver har sitt eget sett med fordeler og ulemper. Armstrong gulv produkter er ikke anbefalt å henge loddrett eller brukes på veggene. Men Forbo gulv systemer tilbyr et levedyktig alternativ til de dyrere Lincrusta: Marmoleum.