Hva er lidenskap Roses?

October 5

Hva er lidenskap Roses?

Roser er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert gul, blå, oransje, rød, rosa, svart og hvitt. Flammende røde farget blomster kalles lidenskap roser. Fargen rød betyr kjærlighet, lidenskap og romantikk. Roser er en perfekt gave alternativ for anledninger som en elsket en fødselsdag eller Merkedag. Lidenskap roser er den vanligste gaven utvekslet på Valentinsdag.

Symbolikken i lidenskap roser

Lidenskap roser uttrykke en persons beredskap i et langsiktig forhold med en person. Dyp fargen på blomstene uttrykker intense følelser. Mørkerød roser er også begavet mens avskjeds, uttrykke tristhet og uunngåelig.

Plante lidenskap roser

Hvis du har besluttet å plante lidenskap rosene i hagen din, velger du et sted som får sollys i minst seks til åtte timer i døgnet. Kontroller at jorden er løs og godt drenert, og plantene får ettermiddag skygge.

Å ta vare på lidenskap steg planter

Lidenskap roser bør være vannet 12 til 18 inches hver uke, fortrinnsvis om morgenen. Dette vil holde tilbake sopp og svarte flekker fra forming på bladene. Lag en 2 til 4 tommers lag organisk mulch rundt bush uten å berøre anleggets største stammen. Legg avfatte gjødsel under mulch for større produktivitet.

Legge gjødsel

Gjødsel rik på nitrogen, fosfor og kalium er best for lidenskap steg planter. De riktige forholdet må være 2-3-1, 1-2-1 og 1-2-2. Slow-release gjødsel er bedre for de fleste typer roser, utgivelser næringsstoffer sakte i jorda for over en periode på tre til ni måneder.

Ta vare på skadedyr

Vanligste pest angripe Mørkerød roser er mugg. Plante roser i et sted slik at fri sirkulasjon av luft.