Hva er levetiden til en madrass?

February 15

Hva er levetiden til en madrass?

Hvis madrassen ser litt slitt og saggy, vil du måtte få en ny. Levetid eller av en madrass varierer basert på flere faktorer, inkludert bruk, produsent og type madrass. Hver madrassen er litt annerledes. Når en madrass har blitt slitt bruk, ikke passere det sammen til gjestenes soverom eller barn. Hvis madrassen ikke var god nok for du, er det ikke god nok for noen andre.

Gjennomsnittlig madrass levetid

Ifølge bedre søvn rådet er gjennomsnittlig madrass levetiden fem til sju år. Etter denne tid gir de fleste madrasser ikke lenger sovende med optimal støtte og komfort som er nødvendig for en god natts søvn. Noen madrasser, som gjest rom madrasser som brukes sjelden, kan vare lenger, men andre må erstattes før, spesielt hvis den sovende fysiske kropp har forandret gjennom vekt gevinst eller tap. For å se hvis madrassen er opp til PARI, teste ut en ny madrass i butikken hver årene.

Elementer som påvirker madrass levetid

Enten madrassen er en tvilling eller en konge, kan en rekke faktorer påvirke en madrass har sett sin siste dag. Sunn fornuft elementer, som hvor ofte du bruker madrassen, endringer i kroppsvekt, upassende bekymre og hvor mye du flytter rundt under søvn, kan påvirke lengden av madrasser bruk. Men kan andre elementer mange forbrukere ikke vanligvis tenker på, som første kvaliteten på madrassen og type madrass, også påvirke madrass levetid.

Hvordan å fortelle når du trenger en ny madrass

For å finne ut om du trenger å investere i en ny madrass, se til kroppen din. Hvis du nylig sov hjemmefra og fikk en bedre natts søvn langt, må du sannsynligvis en ny madrass. Vanlige tegn som en madrass "opp" inkluderer dårlig søvn og kroppen smerter, stivhet eller sårhet etter en fullstendig natts søvn. Hvis du mistenker madrassen måtte erstattes, spør deg selv hvis du sover bedre eller verre enn et år siden. Hvis svaret er verre, må du sannsynligvis en ny madrass. Også se etter visuelle tegn på slitasje på madrassen, som tunge innrykk eller slitt hjørner.

Forlenge levetiden til madrassen

Hvis du vil madrassen å vare så lenge som mulig, kan du forlenge levetiden til madrassen ved å gi det det lated bekymre. Når du først få en ny madrass hjem, sikre sengen er konstruert riktig slik madrassen mottar den riktige støtten. Ikke Legg et stykke kryssfiner eller en annen bord mellom madrassen og rammen eller et annet objekt. Denne ekstra press mot våren kan forårsake madrassen å slites raskere. Gi madrass tid å puste og av-gass for et par dager rett etter kjøp. Dekk madrassen med en beskyttende pute å fri for flekker. I noen tilfeller, en madrass må også slås og venda regelmessig, men dette aspektet varierer avhengig av produsenten og type madrass.