Hva er lengden på en gjennomsnittlig Toalett Tank?

August 15

Installere et toalett er en vanskelig oppgave som bare blir vanskeligere i et lite bad. Ved å lære noen viktige dimensjoner, finner du prosjektet blir mye enklere. Hver del av toalettet har ulike dimensjoner, og dimensjonene varierer mellom merker, men noen gjennomsnittlig størrelser gjøre anstendig retningslinjer for prosjektet.

Installasjon og Tank lengde

Når du installerer et nytt toalett, er det viktig å forstå dimensjoner som tank. Hvis du trenger å passe på toalettet i liten plass langs en vegg, må du vite hvor tank for å passe på toalettet mellom to elementer som skapet og badekar, eller skap og veggen. Hvis du planlegger på å klemme toalettet i et hjørne, forteller å vite denne dimensjonen deg hvor mye plass på den andre siden har du for flere elementer. For å forbedre din sjanse til å lykkes, måle installere området og kjøpe en tank med en kortere lengde.

Liten Tank lengder

Tanker kommer i et par forskjellige størrelser, og en av dem er liten. Små tanker varierer i størrelse, men en standard lengde er 15 1/8 inches. Det er vanlig å se disse tankene på toaletter med boller og seter av samme størrelse. Når toalettet og sete er samme bredde, er det enkelt å planlegge installasjonen fordi du bare trenger å vurdere ett mål. Du trenger ikke å for sete bredden og tank lengde separat.

Større toalett akvarier

Store toalett tank varierer i størrelse samt, men vanligvis mål fra 16 3/4 inches til 18 inches bredt. Den ekstra lengden legger til kapasitet i tanken, men den faktiske mengden vann tank holder avhenger hvor brukeren setter flyte ballen. Senke flyte ballen reduserer mengden vann tankene inneholder for hver flush. Så, mens tanken lengde øker samlet maksimal mengde vann det vil holde, ikke fastslår det mengden av vann som brukes under en flush.

Måle toalett akvarier

Toalettet tank lengde måles fra kanten av toalettet tank lokket i de fleste tilfeller, ikke av produsenten. Eller hvis din tank ikke inkluderer lokk, dimensjonene angir lengden fra sideveggen på tanken til sideveggen av tanken og ikke ta lokket. Lokk kan legge til en ekstra 1 eller 2 inches, avhengig av tykkelsen på lokket sideveggene og designet. For eksempel hvis lokket passer over sidene av akvariet, legger den ekstra lengde til tanken. Hvis lokket monterer tømme tanken, legger det ikke lengde.