Hva er ledende årsaken av en brann å spre?

September 18

Hva er ledende årsaken av en brann å spre?

Store branner starte alltid plutselig. De er så raske at du ikke engang har tid til å tenke hva de skal gjøre. Med de rette forholdene, kan små branner bli gigantiske infernos. Flere faktorer hjelpe spre en brann i minutter. Å være klar over omgivelsene, og elementene som trengs for å forhindre brannfare kan virkelig spare liv.

Tre er brannfarlig

En av de ledende årsakene til en brann å spre er at tre er en av de mest brennbare materialene i verden. Det er naturlige brann dirigent. Siden tre er overalt, fra skog å bygge hus materialer, til vanlige møbler, er det en avgjørende faktor når en brann oppstår. Når tre har slå fanget brann, er det bare et spørsmål om tid til å spre seg til andre brennbare materialer rundt.

Varme

Varmen er en viktig årsak til en brann å spre. Det er ikke flammene som forårsaker spredning, men varmen og røyken det produserer. Brann utgivelser ulike gasser som består av en serie kjemiske elementer som hydrogen, etan eller metan, som er så varmt at når de kommer i kontakt med andre ting, vil de forårsake forbrenning. Avhengig av hvor varmt brannen blir, kan varmen også overføres til betongvegger eller metall.

Oksygen

Akkumulering av oksygen i et bestemt område er definitivt en ledende årsak til en brann å spre. Brann er oksidasjon av brennbare stoffer eller materiale. Derfor, i områder hvor det er en høyere konsentrasjon av oksygen, brannen vil spre mye raskere. Underjordiske områder som stoler på aircondition eller lukkede rom, for eksempel er mer utsatt for brann sprer seg på grunn av sammensetningen av deres kunstig luft.

Luftstrøm

Den fjerde ledende årsaken til en brann å spre er luftstrømmen. Ikke forveksle luften med oksygen, skjønt. Air har oksygen, ja. Det kan være en høy oksygen miljø uten eksistensen av en strøm av luft. Men refererer luftstrømmen til hastigheten luften og retning. I en skogbrann, for eksempel bestemmes hastigheten av luften for å måle virkningen av brann spredning. Jo sterkere vind, mer gassene og varme vil reise gjennom miljøet, spre forbrenning overalt.