Hva er Lapacho tre?

April 19

Hva er Lapacho tre?

Lapacho tre kommer fra regnskogen i Latin-Amerika. Det er en viktig eksport for countriesin regionen, hovedsakelig Brasil, og har mange bruksområder, fra snekring og konstruksjon til medisin og urte rettsmidler. Treet selv er mest kjent som Pau d'Arco, men er også kjent som lapacho eller ipe.

Kilde

Pau d'Arco treet kan vokse til å bli 125 feet tall i regnskogen i Sentral- og Sør-Amerika. "Lapacho" kan faktisk brukes til å være ca 100 bestemt trær i Tabebuia familien, men ifølge Raintree ernæring tropisk plante Database, de er ofte vanskelig å fortelle fra hverandre. Lapacho familiemedlemmer kan også bli identifisert av deres rose-farget blomster som blomstrer før den nye bladene.

Konstruksjon

Lapacho wood er en av mest holdbare tropiske skogen tilgjengelig, og brukes i alt fra tregulv til bilen oversikter. Veden er vanligvis oliven-farget eller mørk brun med svarte striper, og er svært tett. Dette gjør det svært motstandsdyktig mot nedbrytning og skade. Kjøpere og byggherrer må kontrollere enn alle som kommer til å være rundt tre regelmessig ikke er allergisk mot lapachol, en kjemisk funnet i skogen.

Medisin

Lapachol, er mens et allergen noen, også en historisk urtemedisin. Sammensatt inneholder flere antioksidanter og finnes i pulver og pillen form. Mens FDA ikke tilbake noen av medisinsk bruk av lapachol, bruke herbalists den til å behandle alt fra lupus og magesår Hodgkins sykdom og kreft. Det er også en populær anti-sopp middel, og brukes ofte til å behandle gjærinfeksjoner og fotsopp.

Tribal bruk

De innfødte stammene i Sør-Amerika har brukt lapacho tre århundrer, før-dating selv inkaene. Veden brukes tradisjonelt til mote buer, som stammer tror at treet er tilført styrke og kraft, og at disse kvalitetene ville overføre til sine våpen. Stammene brukt bark for å behandle nesten enhver sykdom, tro at de samme kvalitetene av styrke og kraft kan brukes til å gjenopprette vitalitet.