Hva er lag av et eple?

December 5

Hva er lag av et eple?

Epler er en allsidig frukt i desserter, sauser, juice eller fruktsalat. Det er ingen fett i epler, og de også lavt i kalorier, derfor de gjør en sunn matbit. Epler vokse fra frø til en frukt på et tre, i frukthager. Hver apple er laget av en rekke lag som du kan se hvis du klippe en i halv, se sin tverrsnitt. Det ytterste laget er huden, sfærisk kroppen er kjødet, mens den indre delen er kjernen.

Huden

Huden er det ytterste laget av et eple. Den er grønn eller rød eller en blanding av to. For eksempel er en bestemor Smith apple helt lys grønn, mens en Pink Lady er hovedsakelig rød med rosa og grønne tinges. Fargen på apple påvirkes av hvor mye klorofyll - sammensatt brukes til å slå lys til energi - finnes i cellene. Grønne epler inneholder mye av klorofyll i huden. Gule epler starter grønn, men som apple stopper gjør klorofyll som det aldre, grønne klorofyll forringer, slik at gult karotenoid forbindelser å vise. Samme skjer med røde epler, exceot det røde anthocyanin forbindelser Vis. Av toppen av apple er stilken. Dette er en liten fleksibel gren fra der apple henger fra et tre. Huden beskytter kjøttet slik at det forblir friske for dyr å konsumere.

Kjøtt

Mesteparten av kroppen Eple er hvit, kremet kjøtt kalles cortex. I et tverrsnitt av et eple, formen på kjødet kan ofte ser ut som et hjerte. Det er sirkulær med en fordypning på toppen. Huden går rundt hele hvite ballen kjød. På et mikroskopisk nivå er cellene i et eple flatt, mens de øker i størrelse mot den sentrale kjernen. Kjøttet er søt slik at dyrene er tiltrukket av den. Dyrene så bruker apple og deretter skille ut eller slipper apple frøene. Følgelig frøene spres og root for å opprette flere trær.

Kjerne

En eple kjernen er en sylindrisk som går vertikalt fra stilken til bunnen av frukt. En apple tverrsnitt, er kjernen i apple identifisert av små brune frø i midten. Hver apple har fem frø avdelinger, kalt carpels. Frøene er plassert innenfor carpels, men antallet frø varierer avhengig av hvor godt Eple er blitt befruktet. De fleste epler inneholder to frø i hver carpel. Frøene spiller en viktig funksjon fordi, når plantet, vannet og utstyrt med sollys, de spire i nye epletrær.