Hva er kravene South Carolina bygning kode for Pool gjerder?

June 27

Hva er kravene South Carolina bygning kode for Pool gjerder?

Private svømmebasseng er ikke oppført i South Carolina state retningslinjer eller bestemmelser; staten forlater bassenget gjerde krav til fylker og byer. Ifølge state lov, må kommunale og offentlige ha et gjerde på plass rundt bassenget dekk området.

Høyde

Hjem basseng gjerder må oppfylle county bygger standarder. Dette inkluderer en gjerde høyde som vil minimum holde barna borte bassengområdet. Dette er vanligvis 4 fot. Gjerdet bør omgir hele bassengområdet, inkludert noen terrassebord. Formålet er å holde noen, spesielt små barn, fra vandrende i bakgården og falle i bassenget.

Gates

Noen private svømmebasseng kun tilby tilgang gjennom huset, som er tillatt. Men hvis det er en åpning i gjerdet til resten av gården, en sikkerhet gate er nødvendig. Porten må smekklås så det kan lett bli skjøvet åpen.

Gjerdet hull

Gjerde rundt bassenget kan ikke ha noen åpninger som et objekt 4 tommer eller større kunne komme gjennom. Dette er det samme som Statens regelverk på offentlige bassenger. Det er generelt fulgt fordi det er en riktig dimensjon til å holde barna borte bassengområdet. Dette gjør også gjerdet skinnene så tett sammen det er neppe noen få fast mellom skinnene.

Beliggenhet

Noen South Carolina fylkeskommuner, som Spartanburg, følg International Building Code for pool kapslinger. Disse stat som gjerde må ikke plasseres i et område der andre strukturer kan brukes å hjelpe en personlige får over gjerdet.