Hva er kanadiske Sphagnum torv Moss?

May 5

Kanadiske sphagnum torv moss brukes vanligvis for hagearbeid formål. Det forbedrer nedbryting av mulches og kompostering. Legge til torv moss til jord forbedrer jord. Næringsstoffer er fanget i mosen og sakte ut tilbake til bakken i planter. Kanadiske sphagnum Torvmose kan legges til jord brukes til å plante frukt og grønnsaker og urter. Det kan kjøpes fra en barnehage eller hage senter i planting sesongen.

Beskrivelse

Kanadiske sphagnum torv moss er en levende mose som vokser på en sphagnum myr og har vært nedbrutt i luften. Denne torv moss er svampete. Svampete teksturen kan torv moss å absorbere luft og næringsstoffer fra jorda. Næringsstoffer er sakte utgitt, lagring av næringsstoffer som kan ha gått tapt i jord. Kanadiske sphagnum torv moss er mer smuldrete enn andre jord, og også fanger vann, condition jord. Torv mose kan ikke være re fuktet når den er tørr, så det ikke vil holde jorda våt.

Harvest

Torv moss er vanligvis dyrket på nettsteder som er minst 123 dekar, selv om det er noen tilfeller der plasseringen er mindre. For å høste torv moss, myrer må dreneres og torv må tillates å tørke og begynne å bryte ned. Dreneringsgrøfter er gravd helt rundt myra å avløpsrenne vannet. Dette gjøres under sesongene som ikke mottar en stor mengde nedbør, slik at torv kan tørkes. Etter torv er tørket, er det støvsugd av myra.

Beliggenhet

Kanadiske sphagnum torv moss er funnet i naturlige permafrostområder eller myrer i Canada. Omtrent 270 millioner hektar av naturlig torv moss myrene ligger i Canada. Mer enn 25 prosent av verdens torv moss myrene ligger i Canada. Torv moss myrer vanligvis har få trær og annen vegetasjon. Høstet moss er mosen at skyves i luften som nye moss vokser i myra.

Fordeler

Kanadiske sphagnum torv moss har mange fordeler for hage bruk, inkludert aerating tunge jord. Sandbunn er bundet sammen med torv moss, men alle jord typer er beskyttet mot herding. Vann og fuktighet holdes i torv moss, slik at plantene ikke tørke ut. Oksygen er også distribuert til røttene gjennom torv moss. Det er svært sure, holde nitrogen i jord. Kanadiske sphagnum Torvmose kan også brukes til å gjøre torv Potter eller torv pellets som selges i hagesenter starte nye planter.

Bærekraft

Selv om det er noen debatt om miljøkonsekvensene av høsting torv moss, kan torv være regrown, ny balanse økologi av myra. Faktisk av Canadas 270 millioner hektar av myrer, bare 6000 hektar er høstet for torv moss. Torv moss vokser 70 ganger raskere enn høsting valutakursene. Nyere studier har funnet at Etterveksten myrer kan skje betydelig raskere enn tidligere antatt, tar bare fem til åtte år.