Hva er kalium klorid i vann bløtgjøringsmiddel?

December 25

Hva er kalium klorid i vann bløtgjøringsmiddel?

& ldquo; Hard & rdquo; vann inneholder store mengder totalt oppløste faste stoffer som vanligvis omfatter oppløste salter og mineraler. Salter er primært magnesium og kalsium forbindelser som utgjør magnesium og kalsium ioner i løsningen. Mineralholdig vann er ikke en helsefare, men det er en plage fordi det forstyrrer pussebevegelse rengjøringsmidler og såper. Den hardt vann doesn & rsquo; t tillate såpevann materialer for å danne i skum som er avgjørende for å bryte ned fett og oljer i rengjøring. De fleste vann nedtoningen systemer fjerne kalsium og magnesium ioner og erstatte dem med natrium. Kalium klorid er et godt alternativ for natrium salt forbindelser.

Hardhet

Frisk regnvann er myk med ingen oppløste mineraler tilstede. Magnesium og kalsium er oftest funnet mineraler i hardt vann. Når regnvann faller og beveger seg gjennom jorden i bekker, elver og grunnvann, det oppløses mineraler og blir vanskeligere. Bruk av hardt vann i hus og rør har en skadelig effekt i vanntanken, VVS, retter, apparater, huden din og din klær fordi salt føre til uønsket lag som kan redusere vannføring ditt. Du kan se hvite flekker på kraner eller spisebestikk. En annen indikator er grove og skjellete hud på hendene. Vann bløtgjøringsmiddel inneholder natrium salter eller kalium klorid vil løse problemet.

Kalium klorid vann bløtgjøringsmiddel

Vann bløtgjøringsmiddel oppløst magnesium og kalsium konsentrasjon i vannet, og kan også redusere de andre mindre kjente hardhet mineral konsentrasjonene som inneholder mangan og jern ioner. Natriumkarbonat brukes oftest, men det har noen ulemper. Natrium salter i vannet kan øke natrium nivåer i kroppen. Dette kan være skadelig for mennesker på lav natrium diett. Kalium klorid kan brukes til å erstatte natrium salter. Kalium klorid vann bløtgjøringsmiddel Tryggere for mennesker og er også miljøvennlige, men de er litt dyrere som natrium inneholder vann bløtgjøringsmiddel.

Kilder av kalium

Kalium er en elektrolytt som er avgjørende i forbifarten elektriske signaler gjennom nervesystemet og musklene. Det hjelper også kroppen opprettholde et vanlig hjerteslag. En tilstand som en uttømming av kalium kalles hypokalemi vi får mesteparten av kalium kreves for sunn funksjon av kroppen vår fra kosten kilder, som bananer, yoghurt, melk, peanøttsmør, bønner, sitrusfrukter og fersken, og fra kjøtt som kylling, biff og fisk. Det også utveksling med natrium i kroppen din, slik at kalium erstatter natrium som deretter skylles av nyrene. Men uønskede helseeffekter fra over-eksponering til vann mildnet av kalium er mulig. Personer med hjerte eller nyre sykdommer, hypertensjon, coronary arterien sykdom, diabetes eller pasienter som tar medisiner som inneholder litium eller andre stoffer som kan avbryte kroppen og rsquo; s normale funksjoner som involverer kalium bør sjekke med legen.

Vann nedtoningen prosessen

Vann nedtoningen apparatet er koblet til en tappekran der det fjerner hardhet mineraler fra vannet. Myke prosessen fjerner magnesium og kalsium ioner fra vannet og erstatter dem med kalium ioner. Når du aktiverer vannet, renner den gjennom en seng av små perler dekket med kalium ioner. Som vannet renner gjennom, binde kalium ioner de magnesium eller kalsium ionene til perlene mens de kalium ionene flytte i vannet.

Opplading kalkfilteret

Etter en tid fylle perler opp med kalsium og magnesium ioner. Du vet fordi vannet igjen viser attributtene for hardt vann. Lading er en prosess som kalles også gjenfødelse. En kalium klorid løsning er vasket over perler å slå av alle hardhet molekyler og erstatte dem med kalium klorid. Når vann bløtgjøringsmiddel er effektiv, er de svært kostnadseffektivt. De bruker ikke så mye vann for å lade, dermed spare vann og hardhet vannet vasket nedover, mot renseanlegget og til slutt havet.