Hva er kaktuser?

September 19

Kaktus er en type anlegg i Nord-Amerika som er kjent for sitt eget utseende. Disse plantene har skarpe pigger på dem og er vanligvis grønn i fargen. Mange tenker på kaktus som utendørs planter i bare bestemte regioner, er de allment tilgjengelig og holdt av noen som dekorative huset planter på grunn av deres unike utseende.

Fysiske egenskaper

Kaktus er kjent for å ha pigger som stikker ut fra sine grønne stilkene. Huden på kaktusen er veldig tykk og har en glatt stemning. I motsetning til mange planter har ikke kaktus blader. Kaktus varierer fra de som er liten nok å passe i en plante pott til de høyere enn et menneske. Kaktus skades hvis de er overwatered og skadedyr som gnagere og feil noen ganger skade dem også.

Miljø

Mens kaktus er ofte forbundet med ørkener, et miljø de gjøre det bra i, de finnes også andre steder. Kaktus er funnet i nærheten fjellene også til tross for kulde. Så lenge du overholder den riktige vanning, sollys og jord prosedyrer, kan en kaktus leve overalt. Større kaktus tendens til å vokse i ørkener og tørre regioner. De lagrer mer vann og større røttene for å øke sin størrelse.

Vekst og andre fakta

Kaktus har røtter som nå ut i bakken og bringe vann i stammen av anlegget. Dette tillater dem å ha vann uansett hvor tørr værforholdene er. Som andre planter reprodusere kaktus gjennom pollinering. Noen saftige planter som euphorbia og agave er feilaktig som kaktus på grunn av noe lignende utseende og miljø.

Omsorg

Kaktus trenger bare å bli vannet midlertidig som de beholder masse vann seg. Faktisk, hvis du vann en kaktus er for ofte det en sjanse at røttene vil bli skadet. Kontroller at jorden din kaktus er plantet i ikke altfor fuktig. Kaktus krever en god mengde sollys, men jord behov er variabel avhengig av kaktus. Kaktus som vokser i ørkenen få styrke fra fuktig jord, mens kaktus som vokser i jungelen omgivelser bruker luft og rusk for å bli større.