Hva er Jobes frukt treet gjødsel toppene fra deres blomstrende tre toppene?

September 12

Hva er Jobes frukt treet gjødsel toppene fra deres blomstrende tre toppene?

Lett Gardener, skaperen av Jobes gjødsel pigger, sier at alle sine gjødsel er formulert for de spesielle behovene til mange typer planter. Disse toppene kan bli dyttet eller kjørt i jorden rundt en plante sakte og kontinuerlig gir næringsstoffer som de er vannet.

Blomstrende busker

Blomstrende busker som rhododendron, asalea og camellias anses syre kjærlig busker. Hver av disse busker kan vokse til 20 fot høye og gjør best i jord med høyere pH nivåer. Jobes pigger utviklet for disse trærne har N-P-K verdier 9-8-7 å gi næringsstoffer disse busker krever.

Roser

Roser er blomstrende busker, men deres behov varierer sterkt fra rhododendron, asalea og camellias. Roser krever høyere nivåer av fosfor å trives, så Jobe's Rose gjødsel toppene er formulert med N-P-K verdier av 9-12-9.

Ulike trær og busker

Jobes tre og busk gjødsel toppene er formulert på N-P-K verdier av 16-4-4. Dette er en høy-nitrogen gjødsel som passer behovene til en rekke trær og busker.

Frukt og sitrustrær

Frukt og sitrus trær krever lavere nivåer av nitrogen enn de fleste andre trær og høyere nivåer av fosfor og kalium. Jobes frukt og sitrus gjødsel toppene ble opprettet med N-P-K nivåer på 9-12-12 konto for dette behovet.