Hva er jobben som et landskap entreprenør?

December 27

Ta en kjøretur rundt ditt nabolag eller by, og du sannsynligvis merke at noen hjemme- og landskap er mer sofistikerte og velstelt enn andre. Disse komplekse landskap er ofte av en profesjonell landskap entreprenør og et mannskap på landscapers. Disse entreprenører er betalt for å planlegge, råd, levere, kjøre og vedlikeholde landskap. De kan starte som entry-level ansatte og jobbe seg i en liggende virksomhet, eller få grader i landskapsarkitektur. Landskapet entreprenører er vanligvis må være lisensiert.

Planlegging

Et landskap entreprenør møter med hjem eller bedriftseiere å diskutere ideer for landskapet design og lager forslag for funksjoner og plantene som trives best i området. Deretter oppretter han planer om å sende til kunden for godkjenning. Han beregner utstyr og materialer som trengs og mengden arbeid kreves, inkludert gradering landskap, installasjonen av avløp, innføring av jordsmonnet, og beløpet av hard og softscaping som kreves. Han bruker disse beregningene for å gjøre et anslag av prosjektkostnadene sender inn et bud til den potensielle kunden.

Samle materialer

Etter å sikre en kontrakt, må entreprenøren ordninger for å gi alle rekvisita som trengs for landskapsarbeid arbeid. I noen tilfeller, må kunden sørge for planter og materialer, men disse er vanligvis funnet i entreprenørens bud. Hun trenger å samle alle planter trengte, samt annet materiale som jord, mulch, stein, tømmer og. Entreprenøren kan eie sin egen barnehage for å generere sin egen forsyning; Hun må ellers opprettholde et forhold med lokale barnehager og landskap leverandørselskaper. Hun må deretter sikre at alt nødvendig utstyr er tilgjengelig på arbeidsplassen. Dette kan være sub-kontraktørselskaper tungt utstyr operatører, eller grave verktøy, gressklippere, sement miksere eller gjødsel løfteåk.

Kjøring av

Entreprenøren er ansvarlig for å sikre at en liggende plan utføres under kontrakten med kunden. Entreprenøren kan aldri fungere på landskapsarbeid prosjektet selv, men må delegere ansvar til mannskapet å sikre at aktiviteten er fullført. Jobben kan være så enkelt som å plante noen planter eller så komplisert som regrading hele området og installere rørleggerarbeid for intrikate vann funksjoner. Entreprenøren skal inspisere arbeidet regelmessig og koordinere justeringer i planen etter behov. Han kommuniserer med kunden gjennom hele jobben til å løse eventuelle bekymringer og gir informasjon om endringer i planen og tidsplanen. Når jobben er fullført, han undersøker arbeidet igjen og gir til kunden for godkjenning. Han kan også kontrakt med kunden regelmessig vedlikehold av landskapet fremover.

Vekst

En stor del av landskapet entreprenørens jobb utvikler sin virksomhet slik at hun har alltid arbeidet. En av de enkleste måtene er muntlig fra tidligere kunder til venner og kolleger. Gir gode resultater sikrer kundetilfredshet og øker sjansene for en god anbefaling. Hun kan også delta landskapsarbeid expositions holder tritt med trender og produkter i bransjen.