Hva er ingrediensene i teppe rengjøringsmidler?

May 23

Finnes det en rekke ingredienser i teppe rengjøringsmidler, avhengig av hva brukes og styrken av ingrediensene. Mild teppe rengjøringsmidler generelt inneholde bare vann, duft, citrus juice og peroxide. Sterkere rengjøringsmidler, som vedlikehold rengjøringsmidler, inneholder hydroxyacetic acid, butoxyethanol, monohexyl Eter, alkohol, blekemidler og enzymer.

Typer teppe rengjøringsmidler

Teppe rengjøringsmidler som teppe frisk inneholder mild ingredienser, som vann, duft og sitrus, som kan brukes på daglig basis. Vedlikehold rengjøringsmidler kan inneholde sterkere ingredienser som blekemiddel og enzymer.

Farlige bestanddeler

Vedlikehold rengjøringsmidler inneholder hydroxyacetic syre og butoxyethanol. Disse produktene er giftig når de kommer i kontakt med hud eller er inhalert.

Ingredienser

Det er produkter som Woolite tepperengjøringsmaskin som er milde og har en enkel liste over ingredienser, inkludert vann, tensider, duft og peroxide. Andre teppe rengjøringsmidler inneholder isobutan, monohexyl Eter, alkohol, blekemidler og enzymer.

Sikkerhet

Det er viktig å lese etiketter og være forsiktig når du bruker teppe rengjøringsmidler. Noen krever bruk av hansker og masker i godt ventilert rom.

Forebygging

Når håndtere teppe, mindre mengden smuss og flekker som får inn i et teppe, jo enklere blir det å rengjøre teppet.