Hva er i vask vaskemiddel?

December 23

Produsenter formulere vaskemidler avhengig av spesifikke formål av produktet, i henhold til såpe og vaskemiddel Association. Følgende typer ingredienser finnes i vaskemiddel, men varierer i beløpet og type avhengig av om produktet er beregnet for en lette maskin eller hånd vask, en vanlig toppen vask eller en høy effektivitet lav-vann vask.

Tensider

Tensider er de viktigste aktive rengjøringsmidler i vaskemiddel. De omgir og bryte opp jordpartikler på overflaten av stoffer, tvinge dem bort og utsette dem i vannet.

Byggere

Byggherrer forbedre rensning effektiviteten av surfactant ved å hindre vann hardheten ioner i samspill med tensider så de kan konsentrere seg om jord fjerne. Byggherrer bløtgjøre vannet, opprette en ønskelig nivået av alkalitet, som hjelpemidler i rengjøring, spre og suspendere jord å hindre deres redepositing på stoffene.

Oksygen Bleach

Oksygen blekemiddel fungerer som en all-stoff blekemiddel for flekkfjerning. Oksygen blekemiddel er en type blekemiddel som opprettholder farge og hvite, i motsetning til vanlig blekemiddel, som er utformet for å fjerne eller lysere farger, inkludert klær fargestoffer.

Enzymer

Enzymer bryte ned komplekse proteiner, som gress og blod, slik at de lettere kan fjernes ved andre vaskemiddel ingrediensene.

Såpeskum kontroll agenter

Såpeskum stabilisatorer brukes i vaskemidler for å øke volumet av såpeskum og hvor lenge de varer. Såpeskum suppressors hemme såpeskum eller holde dem til et lavt nivå.

Fabric Softeners

Stoff softeners legge til en følelse av mykhet stoffer kontroll statisk elektrisitet ved å redusere stoff friksjon.