Hva er hvit Film oppbygging på aluminium ytterkledning?

February 7

Hva er hvit Film oppbygging på aluminium ytterkledning?

Aluminium ytterkledning ofte dekker boder, garasjer og andre uthus. Hvit film kan utvikle på aluminium. Denne filmen består av hardt vann og kalk skala. Fjerne lime skalaen så snart som mulig å holde bygningen ser ren og uberørt. Bruke et rengjøringsmiddel og prosess som ikke vil skade aluminium.

Kritting

Oftest er hvite rester på overflaten av aluminium ytterkledning kritting. Dette er biprodukt av en kjemisk reaksjon mellom luften og aluminium metall. Prosessen kalles oksidering og det oppstår når aluminium ikke er ferdig eller når finish seg bort.

Mineralforekomster

Hardhet er vann som inneholder mye mineraler, som kalium og kalsium. Når vannet tørker opp, vil mineraler bli liggende igjen. Regnvann inneholder en liten mengde mineraler og medfører liten rester. Det er mer sannsynlig, men at området ditt vannsystemet er ansvarlig for hardt vann rester. Dette gjelder spesielt hvis du brukte en slange for å vaske dine aluminium ytterkledning.

Lime skala

Kalkavsetninger er en annen biprodukt av hardt vann rester. Lime skala er hvit, men det vil få et grønt skjær når det bygger opp på aluminium ytterkledning. Lime skala kan komme fra regnvann, men det er mer sannsynlig at det kom fra vannet fra slange.

Forebygging

Idrettsutøvere ved etterbehandling aluminium ytterkledning eller kjøpe eloksert aluminium ytterkledning. Anodisering aluminium vil endre det kjemisk og forhindre oksiderende. Hindre hardt vann og lime skala rester i din aluminium ytterkledning ved å installere en kalkfilteret i ditt hjem. Vann bløtgjøringsmiddel fjerne overflødige mineraler fra vann slik at når du bruker din slangen for å rydde din aluminium ytterkledning ikke opprettes denne hvite rester.

Fjerning

Fjerne kritting av aluminium fasader av skylling det av med klart vann. Det kan også kreve skrubbing. Hvis dette ikke fungerer, sand aluminium til den kritting er borte. Fjern hvite rester med et surt rengjøringsmiddel. Sure rensning løsninger fungerer fordi de nøytralisere alkaliske hardt vann og lime skala rester. Hvit eddik er en mild syre som ikke skader aluminium ytterkledning. For å bruke den, bland 1 del hvit eddik med 1 del vann. Spray løsningen over aluminium fasader og la det sitte i noen minutter før skrubbing hvite rester bort.