Hva er husholdningens?

January 12

I en perfekt verden, ville det være noe som ville plassere deg, ditt hjem og din personlige eiendel risiko. I virkeligheten, er mennesker utsatt for kriminalitet, naturkatastrofer og ulykker. Som et resultat, kan huseiere velge for å kjøpe husholdningens. Mens forsikringspremie for husholdningens kan være en litt kostbar, er de vel verdt fred i sinnet hushold forsikringspoliser gir.

Definisjon

Progressive.com og The boliglån Shop forklare at husholdningens er forsikring som beskytter huseiere fra skade deres hjem eller eiendeler i dem. Denne type forsikring er også kalt bygninger og innholdet forsikring eller (ofte) hus forsikring.

Dekning

Progressive.com og Superpages.com dekker husholdningens skade eller tap av eiendom som oppstår på grunn av tyveri, hærverk eller naturkatastrofer som flom. Husholdning forsikring kan også dekke kjæledyr, skader gjester og skader fra ulykker. Det er vanligvis to deler til hushold forsikringspoliser: personlig ansvar og eiendom dekning.

Trenger

Husholdning forsikring er vanligvis valgfritt med mindre du har fortsatt forpliktelser mot en utlåner til ditt hjem eller noen av egenskapen i den. Ifølge Freeadvice.com krever långivere at du må bære noen form for husholdningens for å beskytte investeringen de har i din bolig. Det er ikke uvanlig for långivere å forlange du å ha 80 prosent av den totale egenskapsverdien dekket av husholdningenes forsikring. Selv når du har kjøpt eiendommen direkte, er husholdning forsikring en god idé fordi den beskytter deg fra å måtte bruke ekstra store summer for å gjenoppbygge eller erstatte aktiva.

Betraktninger

I valg av husholdningenes forsikring, har folk å velge om de vil politikken dekke egenskapen basert på hva det koster for å erstatte eller hva gjeldende kontanter verdi. Dette er ikke alltid en lett avgjørelse på grunn av svingninger i markedet. For eksempel hvis en person betaler $200.000 for et hjem og velger en husholdning forsikring som betaler basert på pengeverdi, kan de ikke få tilbake $200.000 hvis egenskapsverdier har falt siden de kjøpte hjemmet. Imidlertid velge pengeverdi kan noen kjøpe ny egenskap eller bygge noe som er minst med lik verdi til hva de hadde. Optisk for kostnadene noen ganger er gunstig fordi det passer inflasjon.

Potensielle

Det er bokstavelig talt hundrevis av forsikringsselskaper som tilbyr noen form for husholdningens. Med så mange valg er det vanskelig å skille de gode selskapene fra dårlige. Dette er fortsatt mulig å gjøre hvis en person ser på den finansielle stabiliteten i gir selskapet, hvor tilgjengelig agentene er og hvor bred polisedekning er. Som med andre former for forsikring, er det helt akseptabelt å få flere sitater fra forskjellige leverandører og bruke tilbud for å forhandle for bedre premie fra selskapet valgfrihet.