Hva er høyden på krabbe epletrær?

October 15

Hva er høyden på krabbe epletrær?

Krabbe epletrær gir en overflod av blomstrer om våren. De leverer skyggen, dekorativ interesse og frukt godt inn i vinteren. De fleste epletrær krabbe er mellom 15 og 25 fot høy, selv om noen dverg arter kan være så liten som 5 fot i høyden. Blomster vises fra mai ofte til juni og kan være enkle eller doble blomstrende. Treet tilbyr en rekke vaner. Det er gråt, busk-like, mounding og høye trær i ulike former. Velg sykdom-motstandsdyktig kultivarer som er kjent for tunge blomsterdekorasjoner.

Beskrivelse

Krabbe epletrær er i slekten Malus, som betyr at de er fettere av apple. Det er ca 1000 forskjellige kjent kultivarer av krabbe apple. De er ansett som en liten til middels tre, noe som gjør dem utmerket for hjemmet gartneren. Bladene er små, med en liten serration på kantene, og de slår strålende høstfarger. Trærne er interessante før duk med lyse runde knopper kalt ballonger. Ballong fargen kan variere fra åpnet blomsten. Krabbe apple blomstrer kommer i hvit, rosa, rød eller rose.

Høye krabbe epletrær

Malus baccata (Jackii) er en av de høyere kultivarene og kan vokse opp til 30 fot høy. Det vokser rett fra en koffert på en avrundet form og bjørner duftende hvite blomster tidlig i mai. Jackii er hardføre til United States Department of Agriculture sone 3 og har god kald toleranse. Den mørke røde frukten forblir på treet godt inn i vinteren. Ormston Roy er en krabbe eple som modnes mellom 20 og 25 fot høy. Den har et 20-fots oppslag, som gjør treet godt avrundet og bredt. Boblene begynner en rosenrød rød og åpner for å avdekke hvite blomster. Det bærer gule frukt som endres til oransje høsten.

Liten krabbe epletrær

Dverg treet Malus sargentii (Tina) er en busk som som vil vokse fra 4 til 6 fot høy. Denne krabben apple er hardføre USDA sone 4 og utvikler rosa knopper å snu til white. En veldig langsom dyrker, Tina er en interessant liten prøven treet. To andre M. sargentii er også mindre trær, men ikke teknisk dverg. Candymint får 5 til 8 fot lang og 8 til 12 fot bred, skaper en paraply effekt. Firebird er en runde, spre tre som også vokser 5 til 8 fot høy. Det er en tung bærer og gi vinter interessen med sine små røde frukter.

Kultur

Krabbe epletrær fungerer best i full sol, men de kan tåle litt lys skygge for en del av dagen. Østlige og nordlige eksponering er ideelt. Unge planter trenger vann hver dag eller vannes med en drypp-linje. Etter at treet oppretter, trenger den bare 15-20 inches vann årlig. Suckers holdes av foten av treet. Amme skjemaet fra rootstock, som vanligvis er et eple. Hvis du lar sugekoppene, vil du ende opp med en flere forgrenet tre som bærer både epler og krabbe epler. Beskjær og gjødsle treet om våren. Gjødsle med et balansert forhold som kan bli jobbet i jordsmonnet rundt anlegget. Rense ut gjørmeskred fra vulkanen, døde tre og krysset eller berører grener.