Hva er holdbarheten av blomsterløker?

October 6

Blomsterløker tilbys i hver butikk i Amerika. Fra oppussing butikker å kjøpmann, kan gartneren plukke opp flere ulike varianter av blomsterløker hele året. Kunder må forstå pære ikke varer evig. Hvis blomst pæren var riktig lagret, kan det være en sløsing med penger å kjøpe dem.

Funksjonen

Blomsterløker må være gravd opp etter av anlegget har slått brune og døde tilbake. Anlegget skal kunne samle næringsstoffer fra bladene etter blomstrende. Disse næringsstoffene er lagret i pære for neste vekstsesongen.

Effekter

Blomsterløker må ha vært lagret i et kjølig, mørkt sted. Fuktighet og varme kan forårsake en blomst pære å råtne. Råtnet pære vil ikke blomstre.

Funksjoner

En lubben, kjøttfulle blomst pære er vanligvis en sunn pære. Dette betyr at kjøttet er fuktig og klar til å produsere. Hvis pæren spraking når presset, er det mest sannsynlig døde.

Betraktninger

De fleste blomst selskaper har en dato på pakker med pærer og frø. Datoene er viktige indikatorer for hvordan friske elementet er og når det var pakket. Utdatert pærer kan eller ikke kan blomstre.

Misforståelser

Ideen om at en blomst pære er perfekt god i år er ikke sant. Hvis lagret riktig, er pære bare bra for ca 12 måneder.

Fordeler

Mange pærer kan startes innendørs i potter. Dette er en måte å holde blomsterløker frisk hvis tiden løper ut for planting.