Hva er hirse frø?

April 16

Hirse frø er en svært vanlig frø produkt som aldri helt gjorde karakteren til det nordamerikanske markedet av korn frokostblandinger. Likevel, det er økende etterspørsel og blir en av de mest ettertraktede frø. Frøene er tilgjengelig i dagligvarebutikker og dyrebutikker og gresset er vanligere å mate hester.

Om møllen anlegget

Proso hirse, også kjent som Panicum miliaceum L, er en årlig Luke gress som begynner med frø og modnes i oppreist gress med grov blad knivene som er ca 1/2 tommers bred og vokse 2 til 3 fot høy. Plantene er innfødt å varme, tørre klima som Midtøsten og Nord-India, og kom til Nord-Amerika på 1600-tallet, der den ble opprinnelig brukt som et korn. Men de ikke kunne produsere nok årlig avkastning for å møte etterspørselen etter brød og kornprodukter og ble erstattet av ris og annet korn, forlater den som en vill gress for fugler og husdyr som hester.

Sammensetningen av hirse korn

Hirse frø består av mange forskjellige biotypes, inkludert Panicum, Setaria, Echinochloa, Pennisetum og Paspalum, at alle tilhører slektene, Panicaeae, som er grunnlaget for Proso hirse. De mest verdifulle dyrket hirse fra hele verden er foxtail, pearl eller cattail hirse, proso hirse, japansk barnyard hirse, finger hirse, brun-top hirse, grøft hirse og teff hirse.

Mange navn

Hirse frø er en generell term som beskriver frø som kommer fra lignende Luke gress vokst rundt i klima med intens varme og lav regnskyll. Men endre navn etter plassering, som i Asia og Afrika hvor korn sorghum kalles hirse og i Australia hvor broomcorn kalles kost hirse. Også, refererer New Mexico til foxtail og hybrid perle som hirse. Dette er mindre avlinger unntatt i deler av Asia, Afrika, Kina og Sovjetunionen der de er fortsatt vokst og dyrket som en korn for korn.

Fuglen Feed

Hirse frø vokser som en vanlig fuglen frø, og mange korn bønder legger dette anlegget til sine avlinger for profitt. Frøet tiltrekker ikke eksotiske fugler eller sang fugler, men det trekke felles fugler som spurver, svalene, grackles og stær. Fuglen frø bedrifter legge andre frø som solsikkefrø og thistle frø produktet fordi disse frø tiltrekke fargerike sang fugler som New, cardinals, rød-fløyen svarte fugler og mange andre. Denne blandingen av hovedsakelig hirse frø selger i sprang og grensene som forbrukere uvitende fylle opp deres fuglebrett med frø som de håper vil trekke i farge og sang.

Frø

Frø av hirse plantene er egg-formet og godt sikret i et hull (lemma og palea) som er vanskelig og skinnende. Frøene er ca 1/16 tommers lang og nesten like bred og kommer i forskjellige farger inkluderer brun svart, oliven brunt, oransje, rød, gul og hvit.