Hva er hensikten med maleri en Tree Trunk hvit?

August 18

Hva er hensikten med maleri en Tree Trunk hvit?

Gartnere og landscapers maling trær å forhindre sunscald, en ødeleggende skader som oppstår om vinteren når sterkt sollys reflekterer av hvit snø. Ikke alle trær må maling, avhengig av treet, sin alder og beliggenheten, men maleri treet vil ikke skade den. Når du er i tvil, ta en pensel og litt utvannet latex maling og pels stammen før harde vinteren været.

Skade

Sunscald oppstår i løpet av vinteren når gjenspeiler tøffe sollys på stammen av treet på dagtid oppvarming indre cellene i bagasjerommet slik at de blir aktive. Om natten, når temperaturene styrter, aktivt cellene briste og dø. Vann fra stammen nå ikke lett toppen av treet, fører til die-back i øvre lemmer. Andre ytre tegn på sunscald inkluderer brune eller gule flekker på stammen av treet eller sprakk bark. Trær ødelagt av sunscald er mer utsatt for insekter og sykdom.

Forebygging

For å forhindre sunscald, må en del vann og en del utvendig hvit latex maling. Maling trestamme fra bunnen av treet å like nedenfor de andre grenene. Male hele stammen, eller bare delen av bagasjerommet med Sør eller sørvestlige eksponering, siden de fleste skader oppstår på disse sidene.

Betraktninger

Modne trær sjelden lide sunscald og krever ikke maleri, men ung, thin-skinned trær er sårbare. Frukttrær, som fersken og kirsebær-trær, er utsatt for sunscald, samt andre thin-skinned arter, inkludert honning locust, willow, lønn og aske. Plante trær på Nord eller east side av en bygning eller på et sted beskyttet fra tøffe sollys av andre trær og bygninger.

Alternativer

Orchardists har brukt hvit maling i år å effektivt hindre sunscald, men den hvite malingen er ikke spesielt attraktivt i et hjem landskap. Bruk brun Kreppapir treet brytes, tilgjengelig på lokale barnehager, i stedet. Pakk trærne i tidlig vinter fra bunnen av treet til den andre grenen, ifølge Colorado State University forlengelsen, overlappende wraps litt. Sikre flyten på toppen av treet med bånd og fjerne flyten våren før nye blader dukke.