Hva er hensikten med kjølemediet?

January 16

Hva er hensikten med kjølemediet?

Ifølge Princeton University WordNet nettsted er en kjølemediet noe stoff som brukes til å gi kjøling. Kjølemedier er brukt i kjøleskap, ismaskiner og klimaanlegg for boliger og biler.

Bruker

Kjølemedier brukes hovedsakelig i kjøleskap og klimaanlegg som agent kjøling og frysing. For eksempel hvis du har et klimaanlegg som produserer varm luft i stedet for kald luft, må den sannsynligvis ha kjølemediet lagt. Du kan også legge en kjølemediet til bilens air conditioner hvis luften ikke er kult nok.

Disposisjon

Kjølemedier anses farlige miljøgifter og trenger å bli avhendet fordi de kan forårsake alvorlig skade på jordens ozonlaget. Du bør aldri kaste kjølemedier i papirkurven. I stedet kast selskaper som RemTech International kan hjelpe deg riktig dem.

Blander

Ifølge nettstedet HVAC moro består kuldemedium blander av to eller flere single-komponent kjølemedier. Enkelt komponent kjølemedier har sin egen unike fysiske egenskaper som tetthet, varmeoverføring koeffisient og varmen av fordamping. For å opprette en blanding, må personlige egenskaper for en enkelt kjølemediet være blandet i riktig proporsjoner.