Hva er hensikten med en Sump i en grøft?

December 25

Hva er hensikten med en Sump i en grøft?

En sump er en vann beholder reservoaret som setter under bunnen av en grøft. En grøft er en utgravning som er smale sammenlignet med lengden. Sumps ble installert i skyttergravene gravd for første verdenskrig og andre VERDENSKRIG. Bunnpannen har et spesifikt formål når den plasseres i en grøft.

Formål

Hovedformålet med en sump i en grøft er å tappe vannet som samler på bunnen av en grøft. Vannet kjøres av bunnen av grøften og i en sump grop eller reservoaret slik at bunnen av grøften kan være relativt tørt og holder ikke vann. Installasjon av en sump i en grøft kreves hvis grøften, forblir åpen over lengre tid.

Sump installasjon

En sump installeres vanligvis langs hver side av bunnen av grøften. Et lite reservoar er gravd og skrå i én retning slik at den kan kjøre vannet til en sump grop. Bunnpannen gropen er en større samling området, gravde dypt under bunnen av grøften å samle alt vannet går gjennom sump reservoaret. Jo lenger grøften, mer bunnpannen groper kreves. Sump gropene være strategisk plassert slik at de kan samle vannet uten overflyt.

Vann fjerning

Når vannet går inn i en sump grop, brukes vanligvis en sump pumpe fjerne samlet vannet. Pumpen suger ut vannet og skyver det gjennom en slange eller rør, flytte vannet fra grøften. Mange bønder bruker skyttergravene og sump groper i deres jordbruksland for å samle vann så den kan brukes til vann feltene når tørke skjer.

Forskrifter

Mange stater har regler om skyttergravene og sump avfallshåndtering. Både Nebraska og Massachusetts har publisert regler om skyttergravene og sumps. Massachusetts Public Safety divisjonen definerer som en grøft som en utgravning mer enn 3 fot dypt, og disse skyttergravene krever visse prosedyrer. Nebraska Department of Environmental Quality beskriver prosedyrene som må følges når du kaster sump avfall. I tillegg til å samle vann, kan sumps samle avfall og avfall fra bunnen av skyttergravene. Avfall og rusk som samler i bunnpannen gropen må testes for å sikre at det ikke er farlig avfall.