Hva er hensikten med en sikring?

November 11

Om det beskytter en komplisert elektronisk krets, din hjem elektrisk system eller en høy spenning stykke utstyr, finnes sikringer hele elektrisk verden. Hva er hensikten med sikring? Hvorfor er de så viktige? La oss ta en nærmere titt inn i livet og tider av sikringen.

Historie

Historien om sikringen er ganske skyet. Det er nedtegnet historie og bevis på platina wire sikringer brukes så tidlig som i 1860, men de ikke får patent til 1880 av Thomas Edison. En av de tidligste bruk av sikringer ble av Sir Joseph Swan, en engelsk fysiker. Swan brukt tinfoil sikringer for å beskytte filamenter han brukte i sin rudimentære lyspærer.I det nittende århundre patentert WM Mordy første patron sikringen. Samtidig var Mordy maskinsjef pensel elektroteknikk selskapet. Hans unike kassettdesign løste problemet med lysbuedannelse når en sikring var blåst.

Funksjonen

Funksjonen av en sikring er å forhindre fortsatt spenning flyt gjennom en krets. Dette kan skje som følge av en spenning overbelastning, der sikringen smelter eller turer, dermed avslutter nettstrøm på det tidspunktet eller manuell inngripen, som fjerning av sikringen.Jobben av sikringen er å beskytte utstyret mot skader forårsaket av svingninger i spenning.

Typer

Det er mange forskjellige typer sikringer i bruk i dag. Fra kassetten sikringer i home air condition funnet enheter til liten Buss sikringer i din bil, de har den samme jobben - beskytte krets.Sikringer kan fortsatt bli funnet i noen hjem hvor elektriske panelet ikke har oppgradert til kretsbrytere (som er en variant av sikringen).Det er sikringer funnet i nesten alle elektroniske enheter laget, TV og DVD-spillere til spillkonsoller og stereo mottakere.I sannhet, vil alle komponenter som krever spenning å operere vanligvis være beskyttet av en intern sikring sted innenfor ledningsnett konfigurasjon.

Identifikasjon

På hver sikringen, vil det være informasjon som viser nøyaktig hva slags sikringen det er. For eksempel får de fleste sikringer informasjon om Ledningens, voltangivelsen, produsent/del/nummerserie, tid gjeldende karakteristisk og bryte kapasitet (avbryter vurdering).

Betraktninger

Når du erstatter en sikring, bør du alltid bruke et nøyaktig samsvar. Hvis du erstatter en sikring med en som leverer mindre beskyttelse, turen den nesten umiddelbart. Hvis du bruker en sikring som er kan rangert høyere enn den du fjernet, det hindre krets å bli avbrutt og til slutt presenterer en brannfare.