Hva er Hem en metallplater krumning?

January 26

Du er sikkert kjent med hems i klær - områder der kluten ble kastet inn i seg selv og de to stykker sydd sammen som hems på bena på et par bukser. En metallplater hem er svært lik, bortsett fra den ikke har noen masker. Danner en hem i et stykke av metallplater starter med gjør en sving.

Bøying

Å bøye metallplater bare betyr å deformere det rundt ett - folding tilbake en av kantene. Produsentene vanligvis plassere metall på en dør, jeg det på plass og bruke presser bøye kanten av metall i ønsket retning. Når de bøye plater, innsiden overflaten av de svingen komprimerer, mens overflaten er strukket. Produsenter må ta disse endringene i betraktning når du bestemmer hvor mye metallplater de trenger for et gitt program.

Hemming

Det første trinnet i å gjøre en hem er å deformere metallplater til kanten er bøyd tilbake på seg selv og 30 grader av horisontale. I noen tilfeller fungerer en 45-graders vinkel også. På dette punktet er metallet plassert under en flatere bar, og ytterligere press brukt til kanten Folder tilbake mot metall, akkurat som klut i en hem. Metallet må holdes på plass under denne prosessen, eller det kan skyve ut fra dø og ødelegge hem.

Spesielle design

Noen typer dør og presser er spesielt utformet for å lette bøying og hemming. En to-trinns hemming punch og dø kombinasjon, for eksempel slag metallplater i en V-formet kanal å gjøre svingen, og knuser den resulterende bøye under kanten av samme slag. Tre-trinns slag starter ved å bøye metal på samme måte, men hem er dannet ved å komprimere svingen mellom en øvre og nedre pad på dør, i stedet for å dø og slag.

Betraktninger

Hems er en god måte å styrke produktet, skjule eventuelle feil og gjøre kantene av produktet tryggere å håndtere. De kan også være estetisk tiltalende. Noen hems har mer komplekse profiler; et stykke metall med en forsterket kant hem, for eksempel er omringet og deretter bøyd i 90 graders vinkel langs kanten. Dobbel-hem kantene er drog dobbelt så du har en hem som er i hovedsak 3 lag av metall tykk.