Hva er halvparten av en spiseskje?

June 27

Hva er halvparten av en spiseskje?

En spiseskje er en måling som brukes i matlaging. Nøye målinger er viktig for suksessen til mest bakervarer oppskrifter, siden bakervarer krever en kjemisk reaksjon å ta plass. Hvis oppskriften krever halv spiseskje av en ingrediens, og du ikke har en halv spiseskje måle skje, kan du gjøre at du bruker riktig mengde ved å benytte andre måleinstrumenter.

TS

En spiseskje tilsvarer 3 ts. En halv spiseskje er, derfor, lik 1 1/2 ts. Hvis du har mistet TS måle skjeen og har bare halvparten eller kvartal TS venstre, en halv spiseskje tilsvarer tre halv TS eller seks kvartal TS.

Unser

Ounces brukes vanligvis til å måle væsker når baking. To ounces er tilsvarende 1 ss. En halv spiseskje tilsvarer 1 unse. Noen flytende måle kopper merkes i unser samt kvart kopp halv kopp og full kopp merker.

Ml

Ml brukes ikke i USA for matlaging og baking. De fleste målinger vises i ounces, kopper, TS og SS. En spiseskje av væske er 14,7 ml, så en halv spiseskje tilsvarer 7.3 ml. Blikk eller medisin droppers måles noen ganger i milliliter.

Tørr eller flytende

Når du måler tørre ingredienser som mel eller sukker, dyppe skjeen i ingrediensene. Fylle det, så skrape av alle ingredienser som har mounded ovenfor skjeen med kniv. Dra kniven over overflaten av skjeen. Flytende ingredienser mound ikke over en skje som tørre ingrediensene. Men tar det tålmodigheten å måle nøyaktig en halv spiseskje av væske i en måling kopp.