Hva er gulvet polering?

May 6

Hva er gulvet polering?

Førsteinntrykket saken, spesielt når det gjelder presentasjonen. Etasje polering hjelper bedrifter og huseiere opprette et godt førsteinntrykk av transformere kjedelig, gamle ser gulv i polert og blanke overflater. Gulvet burnishers er maskiner med roterende pads at polsk gulv. Polert gulv lyse rom områder og gjøre dem vises renere og større. Etasje polering sparer penger på to måter. Først gjenoppretter det gulv så de ikke har byttes; og andre, polering reduserer arbeidskostnader fordi det er en raskere og mer effektiv metode for gulvet vedlikehold og restaurering.

Størrelse

Burnishers kommer i en rekke størrelser og typer. Noen burnishers er egnet for store områder mens andre passer bedre til privat bruk. Kraftige maskiner med hastigheter på 2000 rpm eller mer er kostnadseffektivt for bedrifter store områder med gulvplass, ifølge vedlikehold ekspert Alan S. Bigger. Burnishers som roterer gulv puten med hastigheter på 350 800 rpm er mer hensiktsmessig for boliger.

Strømkilde

Noen burnishers er batteridrevet mens andre er avhengige av elektrisitet eller propan. Det er fordeler og begrensninger forbundet med hver. For eksempel med batteridrevet burnishers, kan operatørene arbeide i uten stikkontakter; Operasjonstid er imidlertid avhengig av batteristørrelsen. Elektrisk burnishers krever planlegging for å sikre arbeideren kan nå stikkontakter behov langs rengjøring banen. I tillegg sier større, store burnishers kan kreve veggen uttak med høyere strømstyrke. Den viktigste ulempen med propan burnishers involverer restriksjoner som begrenser behandling.

Polering Pads

Som polering maskinene, er polering pads tilgjengelig i forskjellige størrelser og typer. Emulso, en produsent av industrielle og Vaktmestertjenester forsyninger, anbefaler bruk av UHS eller ultra polering pads med myke fibrene å oppnå en høyglanset, profesjonell finish. Kutte mitts av ull er slitende og egnet for tøffere rengjøring jobber. Større notater pad type og pute størrelsen avhenger av burnisher siden pad press og konsistens pad press varierer etter maskintype og størrelse.

Teknikk

Å oppnå de ønskede resultatene krever mer enn å velge riktig burnisher og burnisher pad. Fru Clean huset rengjøring og hushjelp er det andre faktorer å vurdere, som polering teknikk og rengjøring mønstre. Fru Clean anbefaler arbeider fra tilbake til forsiden for å hindre gå på fersk polert områder. En annen anbefaling innebærer etterligne roterende retning burnisher puten av arbeider fra venstre til høyre og flytte burnisher sakte over hvert område. Gulv bør være ren før polering for å hindre skade. Etasje skaden kan også oppstå, sier større, hvis hastigheten på maskinen ikke er egnet til hvilken etasje.