Hva er gul squash?

November 22

Squash er generelt anerkjent som en lang, sylindriske, grønne squash ligner en agurk - og refererer til gul squash som "sommer squash." I virkeligheten, begge er en sommer squash og kan variere i størrelse, form og farge.

Typer

Sommer squash inneholder gule rett-hals, kjeltring-hals og scalloped varianter. Det inkluderer også en rekke zucchini, en slags italienske margtransplantasjon squash. Squash typer spenner fra tradisjonelle sylindriske fruktene til åtte ballen zucchini, runde og på størrelse med en softball.

Funksjoner

Squash varierer i farge fra mørk grønn eller nesten svart, til varierende nyanser av grønt, med eller uten striper. Gule eller gylne zucchini er formet som typisk sylindriske zucchini, men utvikler en dypt gylden farge som den modnes.

Smak

Gul squash beholder den typiske squash smaken og fast struktur, men er litt søtere. Den smaker ikke som tradisjonelle kjeltring-hals og rett-hals squash, som deres struktur er litt mykere og smaken er mildere.

Bruker

Gule eller gylne squash legger farge squash retter. Det kan spises rå i salater, skåret i biter størrelse biter og servert med dukkert, eller kokt eller stekt i zucchini oppskrifter.