Hva er god trær Plant nær et Street?

January 29

Trær legge nåde og skyggen til en bygate, sjarm til forstads seg og intriger til landeveier. De lage visuelle for et hjem, er bra for miljøet og gir hekkeplasser for fugler. Før kranen, planlegge riktig sted vekstforhold og minimalt fremtidige vedlikehold.

Sjekk med kommune og verktøy

Noen trær er begrenset eller forbudt i visse områder. Sjekk med kommuner før planting. Mange byer tilbyr stedlig tilsyn, gratis råd om å velge og plante trær, og hjelp i å få en planting tillater. Ta konto overhead og underjordiske elektriske, telefon, kabel, vann, kloakk og gassledningen. Se noen vanning restriksjoner kan hende gjelder, som nylig plantet trær krever ekstra forsiktighet.

Sjekk med naboer

Se våre naboer før du velger et tre som kan skape uønskede skygge eller har filialer som invaderer deres eiendom. De kan også ikke ønsker å rake blader droppet eller blåst fra gården. Oppkjørselen synlighet er viktig for ditt hjem, som er de på hver side av du og. Kontroller at trær ligger langt nok borte fra gaten og oppkjørselen salter i et område med snørydding.

Trær for by gate

Byen mange trenger mindre trær å trenge inn i andres territorium og forstyrrer gatelysene og tegn. Velg forurensning tolerant trær som Thornless Shademaster honning Locust og aristokrat Callery pære, luftkvaliteten er et problem. Begge arter også tåle tørke og salt. Honning Locust fine blader gule høsten, mens Callery Pæres hvite blossoms av en imponerende utstilling tidlig på våren.

Trær for by eller forstad gater

Mens mindre trærne i byens gater kan lett dyrkes i en by eller forstad, kan større, mer spre trær. Norge maples er tett, kompakt skyggen trærne med blader som grønn, gul, rød-lilla eller spraglete. Den Princeton Sentry ginkgo er en smal, kolonne tre at kaster bare lyset skyggen og har strålende-gul fall farge. Overflod crabapple's frukt er en favoritt matkilde til fuglene om vinteren.