Hva er god gjennomgripende planter til balkong?

September 9

Hva er god gjennomgripende planter til balkong?

Balkongene er små lukkede plattformer, åpne øverst, at prosjektet fra bygninger. De som bor i leiligheter, leiligheter og høy stige bygninger måtte håndtere økonomier plass og størrelsen når det gjelder voksende planter og blomster. Solfylte tomme rommer beholder hager, spesielt på balkonger. Selv om roser ikke vil gjøre godt i et miljø med balkong, et overraskende bredt utvalg av planter er egnet til balkong container hagearbeid, spesielt etterfølgende og gjennomgripende planter.

Etterfølgende blomster

Etterfølgende blomster vokser langs vinstokker og hengende grener og låne en aura av skjønnhet og overflod til et område. Plantet i rekkverk bokser og hengende kurver, vokser blomstene pent i friluft og full sol på balkonger. Morgen herligheter, etterfølgende petunias, lantana, ivy geranier, verbena, lobelia, nasturtium, fuksia og canary creeper er alle etterfølgende, gjennomgripende blomstrende planter. Blomster vokst på balkonger krever deadheading for å fortsette blomstrende og bo attraktive. Etterfølgende vinstokker som wisteria og trompet vine produserer store balkonger med store beholdere, frodig grønn vekst og store blomster.

Grønne trailere

Grønne planter med en etterfølgende vekst vane gjør attraktive balkong planter å vokse over og ned et rekkverk. Søtpotet vinstokker er tilgjengelige i lime grønn, lilla/svart og spraglete varianter som produserer frodige vekst med store, hjerte-formede blader. Vinca er en liten-leaved etterfølgende plante med grønn eller spraglete blader som er et attraktivt akkompagnement for store kraftige blomster som geranier. Vandrende jøde planter produserer lenge etterfølgende grener.

Etterfølgende sukkulenter og kaktus

Etterfølgende sukkulenter og kaktus er lett-å-omsorg-for planter for et varmt og tørt sted. Bruk potting jord blandet med sand eller en spesiell potting blanding for kaktus og sukkulenter og loggføre vanning for å unngå overwatering. Etterfølgende aloe vera, påske kaktus, hoyas, is planter og en rekke rhipsalis og crassula over sidene av planter bokser og hengende plantasjeeiere. Mange varianter av sedums har etterfølgende vekst vaner og produsere tykk hengende løvverk.

Grønnsaker

Mange grønnsaker er egnet for balkong voksende miljø. Agurk og sylteagurk trail enten opp eller ned, avhengig av hvor beholderen ligger--på gulvet med en trellis for vertikale veksten eller knyttet til bygningen på 4 eller 5 fot høy sti ned. Tomater vil stien ned hvis deres beholdere er vinklet. Tomater er spesielt lett å trene på denne måten. Runner bønner vokser langs og over rekkverk og gjennomgripende ned.