Hva er gjort å nedskrive jorderosjon på bratte skråninger?

May 9

Erosjon, tapet av jord ulike naturlige årsaker, som overflødig vann avrenning, kan forårsake betydelig angst for huseiere som har bratte skråninger på deres eiendom. Bakkene med en karakter av mer enn 40 prosent har størst potensial for alvorlige erosjon. Flere typer landskapsarbeid intervensjoner, men redusere denne risikoen betraktelig.

Drenering

Kontrollere drenering på en bratt skråning bidrar til å forhindre erosjon. Avløp bør fortrinnsvis tømme nederst i bakken, men om nødvendig kan du plassere forlengelse rør på avløpet å bære vann til bunnen av bakken. En regn hage, en seng av lokale planter eller gress, plantet på deprimert bakken i nærheten poenget med utslipp, samler noen av overmålet vann og lar det suge inn jord naturlig. En grøft fylt med grus nederst skråningen også hjelpemidler i drenering avrenning.

Terrasse

Terrasser en skråning og plante vegetasjon på de enkelte delene skaper en åsside funksjon som fanger opp regnvann og lar den suge i bakken i stedet for å erodere jord som den flyter nederst skråningen. Vegetasjon, som bakken dekker, slikke avrenning og legge til attraktiviteten til bakken. Anleggene løvverk gir visuell interesse og stopper regnet fra slående jord, som kan ofte føre til erosjon.

Trær og grønnsaker

Plante trær og busker i en bratt skråning skaper en erosjon barriere som plantene suge opp mye av avrenning. Mulch alle trær og busker på bratte skråninger. Mulch quickens tempoet på som overflødig vann soaks i bakken, gir det mindre mulighet til å bære vekk jord. Når plante en grønnsakshage i en skråning, ordne radene vannrett over skråningen heller enn loddrett. Når du fjerner en død eller døende treet, alltid plante en erstatning.

Vekt

Unngå å legge til noen ekstra vekt skråningen, da dette kan øke sjansene for tap av jordsmonn. Strukturer som kaster, uthus eller terrasser kan minske hill's evne til å stoppe erosjon og selv føre til katastrofale feil av skråningen. Bruke bakken som en dumpingplass for skitt eller debris legger unødvendig vekt og kan også drepe røttene av noen vegetasjon. Fjerne alle falt trær samtidig.