Hva er gjennomsnittlig pris å bane en asfalt Driveway?

December 19

Hva er gjennomsnittlig pris å bane en asfalt Driveway?

Asfalt er en av de mest kostnadseffektive materialene å legge innkjørsler og veier med. Bortsett fra initialer kostnader av rydder en asfalt underlag, finnes det andre gjenværende kostnader forbrukerne bør være klar over.

Asfalt kostnader

Ifølge medarbeidere på Drivewaytips.com, kan den gjennomsnittlige prisen for å ha en asfalt driveway profesjonelt banet være hvor som helst mellom $1 til $6 per kvadratfot. Prisen anslag inkluderer materialer og arbeidskostnader.

Tetningsmasse

Tetningsmasse skal tilordnes asfalt innkjørsler om en gang hvert tredje år. Tetningsmasse forbedrer oppkjørselens elastisitet, gjør det mindre utsatt for sprekkdannelser. En 5-gallon bøtte med asfalt fugemasse kan koste hvor som helst mellom $5 og $20, og vil dekke et område på rundt 400 kvadrat fot.

Vedlikehold

Bruke riktig tetningsmiddel på en asfalt driveway er avgjørende å holde asfalt fra nedverdigende foran tidsplanen. Enn vanlige forseglet er en sopelime og en slange alt som trengs for å feie og vaske oppkjørselen ved behov.

Installasjon

Siden legging av en innkjørsel er en komplisert oppgave som involverer bruk av tungt utstyr, anbefales det at asfalt innkjørsler leggjast bare av kvalifiserte fagfolk.

Betraktninger

Asfalt er mer utsatt for sprekkdannelser det aldre. Asfalt og betong oppkjørsler gjenoppstår med asfalt, men det bør bemerkes at nye overflater bare blir så god som de brukes. Sprakk eller vindskjev innkjørsler bør ikke være dukket med asfalt før de er reparert.