Hva er gjennomsnittlig og dimensjoner som kreves av en skap stang?

September 24

Hva er gjennomsnittlig og dimensjoner som kreves av en skap stang?

Hvis du har en tom skap som trenger en ny skapet stangen, eller ønsker å legge én til en eksisterende skap og frigjøre hylleplass, kan du begynne å søke etter en på en trelast forsyning butikken. Huseiere finner at de kommer i flere størrelser.

Lengde

Måle skapet fra en indre side til den andre for en samlet minimumslengde. Skap polakkene kan også bli kuttet med en håndsag endre lengden nødvendig. Gjennomsnittlig lengde for salg inkluderer 48 inches for smale skap og 72 inches for bredt klesskap. Noen skapet polakkene er også justerbar, alt fra 72 inches til 120 tommer.

Diameter og bredde

En standard tre skapet stangen er 1-3/8 inches. Dette er tykk nok til å tåle vekten av flere plagg. Parentes støtte pole er også laget for å passe dette diameter. Pole sitter vanligvis i en kopp groove. Metall skapet polakkene vanligvis er tynnere, vanligvis rundt 1-5/16 inches, fordi metallet er en sterkere materiale.

Hengende høyde

Hengende en skapet stangen, avhenger av hva vil bli hengt. Som en generell regel, henge stangen på 42 inches høy for bukser og skjorter. Heng på stangen på 60 inches høy eller mer, avhengig av skapet og lagring plass, for strøk og lengre plagg som kjoler. Hvis du ønsker å henge to poler, vurdere en over den andre, i et høye skap henger hver Pol minst 42 inches hverandre.

Dybde veggen

Klær vanligvis krever opptil 24 tommer stor avstand fra bakveggen skap og skap døren for en skapet stangen skal henge dem. I skap som er svært smale, prøve å tillate minst 12 inches på hver side av stangen for å henge elementer.