Hva er gjennomgripende blomstrende trær?

September 2

Gjennomgripende blomstrende trær har etterfølgende, gråtende eller hengende filialer. Blomst figurer kan være små og dekker grenen, eller de kan Dingle som klynger for druer. Mange av disse dekorativ trærne er skjøre, men noen er hardfør, spesielt når podet på pålitelig rootstock. Plantet alene eller i grupper, gjør de en dramatisk innvirkning i hjem landskapet. Lær så mye som mulig om deres vekst behov, fordi dekorativ trær kan være ganske dyre sammenlignet med andre typer.

Gråt Higan kirsebær

Ingenting ser ganske så mye som en fontene av blomster som gråt Higan kirsebær (Prunis subhirtella). Kronen av treet er podet på en høy, slank rootstock, gjør det en litt skjør treet som er utsatt for frost sprekker på sin bagasjerommet. Gråt kirsebær foretrekker fuktig, godt drenert jord og delvis til full sol, det er derfor du ofte vil se det i en dam eller vann funksjon. Blomster dekker etterfølgende grener fra midten av April til midten av mai, og modne høyden kan nå mer enn 25 fot. Plante med tilstrekkelig avstand fra murer og gjerder å modne vekst.

Blomstrende Crabapple

Blomstrende crabapple (Malus floribunda) produserer en flom av dype rosa-lilla, hvit eller rose-farget blomstrer om våren. Med en tett, lave, brede vekst vane, vil det sakte nå en høyde og spredning av 15 fot eller så. Det er ikke en gråtende treet, men bærer en tung belastning på blomster i mai og frukt i høst. For huseiere som ikke setter pris på dens litterbug tendenser, er sterile varianter tilgjengelige. Blomstrende crabapple er utmerket for planting nær gjerder og på treet plener, og dets langsom vekst betyr lavt vedlikehold og god proporsjoner til andre plantings i landskapet.

Goldenrain treet

Goldenrain treet (utbredelse:) har en anheng, wisteria-lignende blomstrende vane. Kaskader av etterfølgende, gule blomster dekker treet i juli, så det er populært for blomstrende tider når andre trær ikke. Goldenrain er ekstremt tørke - og forurensning-resistant treet, noe som gjør det til et utmerket valg for urbane miljøer. Det kan også bli plantet som en frøplante med gode resultater og tidlig blomstrende.

Paulownia

Lilla blomster som klynger for druer pryder blomstrende, gjennomgripende paulownia (Paulownia tomentosa) grener i April. Paulownia er en rask dyrker, og kan nå en høyde og spredning av 50 feet. Under sin blomstrende scenen, det vil duft nabolaget med en duften av vanilje og en sommerfugl og bee magnet. Det har ganske tynn bark og bør plantes i åpne områder der det har mye luft og lys sirkulasjon å hindre sopp og insekt angrep.