Hva er gips pulver?

April 24

Fra pyramidene til tannkrem er gips rock (bakken til pulverform for noen bruker) egentlig et nonmetallic mineral kjent som kalsium sulfat. På grunn av sin vanninnhold (79.1 prosent kalsium sulfat 20.9 prosent vann) fikk gips navnet hydrous kalsium sulfat. I ren form er hvit. Men andre gips farger - brun, grå, rosa og nesten svart, på grunn av urenheter i skjemaet rock.

Historie

Association i Lifecasters International datoer gips er første kjente historiske bruken så tidlig som 5 000 år siden, da den ble brent av egypterne før blir knust til pulverform og kombinert med vann. De brukte den til å produsere pyramiden blokker skjøting materiale. Men gips har eksistert for millioner av år. Gips pulver bruker utvidet i gresk kultur og Frankrike, hvor et biprodukt av gips pulver er kjent som gips av Paris.

Navn

Gips navn inkluderer alabast, assyrerne som brukte det for statuen-formasjonen. Det har blitt kalt selene etter det greske månen gudinnen, og ble brukt i templer som et glass erstatning før oppfinnelsen av glass. Det er der vi får navnet selenitt fra for gips. Og det franske navnet: gips av Paris.

Vann krav

Gips skal blandes med det reneste vannet tilgjengelig for brukeren. Drikkevann nok i denne forbindelse. Når gips har vært blandet med vann, bør det holdes ved romtemperatur for bruk, som er ca 70 grader. Tiden brukt blande gips og vann vil avgjøre den samlede styrken av produktet produsert.

Bruker

Gips pulver ble brukt som jord gjødsel, hovedsakelig, til slutten av 1800-tallet, men det brukes fortsatt i det 21. århundre å hjelpe med peanut vekst og også bærer navnet "land gipsen." Det er også brukt for stukkaturer, bygningen ornamenter, indre vegg gips og Wallboard AS, medisinsk Splinter, tannkrem, som en komponent i kampen hodet, retter du spiser av og kritt barnets lærer bruker, samt noen metal deler på bilen din. Gips brukes også for støping, molding og keramikk gips. Det er laget i gips sement for bruk i å lage figurer. Kombinert med andre materialer, kan gips brukes i en rekke andre måter, inkludert leire danner maskiner, jiggering former og slip avstøpning.