Hva er Ginseng frø?

February 5

Hva er Ginseng frø?

Ginseng er en urt som inneholder en kjøttfulle rot. Planten vokser i skyggefulle områder som løvtre skoger; Ginseng vil ikke vokse i solfylte områder. Ginseng er en flerårig plante, men roten kan ligge sovende for et par år og ikke vokse topp blader. Frø av anlegget vises med topp bladene som en klynge av røde bær. Frøene ligger innenfor delen skrelle av røde bær.

Samle frø

Samle frø høsten når bærene er røde. For å fjerne frøene fra kjøttfulle skall av bær, suge i ren, kjølig vann til skall blir myk nok fjerne fra frø. Etter fjerning, skal frø lagres i fuktige sand til å plante våren eller falle. Det er viktig å holde sand fuktig og ikke tillate frø tørke.

Voksende Ginseng

Ginseng vokser naturlig i løvtre skoger i USA, men det er også ginseng gårder. Når økende ginseng, er det noen tips å huske på: ginseng trenger en skyggelagt og vil ikke vokse i direkte sollys; godt drenert jord er et must og noen ganger hevet senger er nødvendige. Ginseng krever løs jord så røtter kan puste og meitemark er gunstig for dette formålet; og senger må holdes weed-gratis.

Grave og tørking Ginseng røtter

I høst, grave røtter når øvre bladene har dødd tilbake. Røttene vokser ikke rett inn i bakken og kan være gaffeldelte, så nøye følge bakken stammen til du finner ekte roten. Vask roten så snart som mulig, men aldri skrubbe. Lå ren roten ut på en wire rack eller styret i skyggen tørke, vri det ofte. Aldri tørke i direkte sollys, som det vil misfarges roten. Tørketid varierer etter størrelse og tørking teknikk; aldri tørr ginseng i mikrobølgeovn for resten ville anledning rot misfarging.

Tips

Når du kjøper frø i stedet for høsting dem, holde kjøpt frø kjølig og fuktig. Ikke utsette dem for å direkte sollys eller la dem tørke. Når innkjøp røtter å plante i stedet for frø, plante roten så snart som mulig for å unngå kvalitetsforringende og sopp. Hvis du ikke plante frø eller røtter umiddelbart, legg dem i kjøleskapet.