Hva er Geysir tepper?

May 18

"Geysirer varmeovner," et uttrykk som vanligvis brukes utenfor USA, består av en ytre casing skall som inneholder et interiør elektrisk varme-element. Varmeelementet fungerer på samme måte til ovnen vannkoker. Geysirer fungere akkurat som varmtvannsberedere, men varme opp vannet raskt og inneholder ikke store oppbevaring reservoarer. En termostat slår av varmeelementet når en forhåndsinnstilt vanntemperatur er nådd. Termostaten aktiveres elementet igjen når temperaturen kjøler til en forhåndsdefinert verdi. Geysir tepper form en forsegling rundt Geysir casing å regulere og vedlikeholde varmetap.

Konstruksjon

Geysir tepper er laget av ulike isolasjonsmaterialer, de vanligste er glassfiber. Virgin fiber ull, og to-lags polyester og limt polypropylen har også blitt produsert og brukes. Geysir tepper kan komme i 50 eller 75 millimeter tykkelser, på opptil 100 til 150 millimeter tykk, for større enheter. Et reflekterende aluminiumsfolie encases isolasjon lagene; designen gjør strålende varme gjenspeilet tilbake og innenfor Geysir enheten.

Funksjonen

En geyser teppe danner en forsegling mellom utenfor temperaturen og Geysir saken. Også feller varmen inne og holder den fra å rømme fra kabinettet. Isolasjonsmateriale, når pakket rundt casing, og i noen tilfeller Geysir rørene, feller og holder strålende varme, som bremser kjøling i vannet innsiden av Geysir enheten, dermed redusere syklustider på termostaten.

Geysir teppe fordeler

Når Geysir tepper gjør jobben riktig, kan de varmeelementet slås av og slå på sjeldnere. Dette reduserer den totale elektrisitet etterspørselen og bruk av geysir, fører til reduserte energikostnader. Vann som ikke har reheated og forblir på en høyere temperatur, blir varmt for lengre perioder, som varmt vann ikke brukes. Geysir tepper kutt overflødig elektrisk bruk, avfall og redusere karbonutslipp.

Installasjon

Geysir tepper kommer med klar og lett å installere kits. De har teip for å sikre endestykkene og hjørner. Isolasjon materialet kan bli kuttet til presis lengder, så pakket rundt viktigste Geysir dekselet med bånd, deretter festes med stropper og små spenner. Ekstra brikker kan klippe Geysir rørene og sikret på plass med festestripsene kit. Hele installasjonen krever ingen faglig dyktighet, krever hus bare lese og anvisningene kit. Saks ville være det eneste verktøyet trengs for jobben.