Hva er galt med min busker?

February 3

Hva er galt med min busker?

Busker brukes vanligvis til å opprette grenser, vektlegge områder av gården og gi personvern. Problemer med din buskas kan skyldes miljø eller uriktig kulturelle praksiser av gartneren. Det er viktig for helsen din busk å diagnostisere problemet for å hindre at anlegget videre ned i helse.

Plutselig død

Busker som ser fine en dag og dø neste kan ha blitt brent fordi gartneren brukes for mye gjødsel. De fleste gjødsel inneholder salt og nitrogen som kan brenne opp roten systemer av buskas i overkant. En brent rotsystem kan ikke lenger gi nok vann til resten av anlegget. For å unngå å bruke for mye gjødsel, skal gartnere måle ut riktig beløp og aldri bruke gjødsel nær bunnen av anlegget. Gjødsel skal brukes under drypp linjen av anlegget eller direkte under ytterste grenene.

Gulfarging løvverk

Gule blader kan være et resultat av sår laget på basis av anlegget av en gressklipper. Dyrelivet kan også gjøre sårene ved å spise bagasjerommet på busk. Ikke bare kan sår forstyrre måten anlegget transporterer næringsstoffer og vann til resten av anlegget, men de kan også gi et portrom for skadelige patogener. Gartnere kan unngå sår i foten av deres buskas ved å spre et 2 - til 3-tommers lag mulch rundt anlegget. Mulch fungerer som en barriere mellom klipperens blader og busks bagasjerommet.

Døde grener

Døde grener, eller grenen dieback, kan være resultatet av din busk kontraktørselskaper en fungal sykdommen. Fungal sykdommer som anthracnose, grenen cankers eller verticillium kan forårsake grener å dø. Det er viktig for gartner å beskjære av døde greiner tilbake til levende områder på busk. For å vite om en gren er død, bør du skrape skogen og se om det er svart under, som indikerer en død gren. En greenish hvite under tre angir en levende gren. Busker som har succumbed til verticillium sykdom bør fjernes og ødelagt.

Leaf flekker

Leaf flekker på din busk er ofte et tegn på at det har en fungal sykdommen leaf spot, blad rust eller rot råtne. Gartnere som har misfargede blader bør bruke en soppdreper på treet i fuktig sesongen. Fleste fungal sykdommer oppstår når været er varmt og fuktig. Du kan også redusere risikoen for din busk kontraktørselskaper en fungal sykdommen av å avstå fra vanning anlegget fra toppen. Vannet bør brukes under drypp linjen av busken.