Hva er funksjonene til ventiler avløp?

June 11

Hva er funksjonene til ventiler avløp?

Ventiler kontrollere mengden vann som strømmer gjennom rør i en plumbing system, samt retningen vannet strømmer i. Det er flere typer ventiler brukes i avløp.

Ball ventiler

Ball ventiler er den vanligste typen ventil brukes i avløp. Ventilen består av en ball med et hull i den knyttet til et håndtak. Når håndtaket er slått en måte, kan kuleventil vann passerer. Når håndtaket er slått den andre veien, slås det vannet av.

Spindel

Spindel har hånd hjul som heve eller senke en avrundet skiven inne i røret. Denne typen ventil slår ikke bare vann på og av, regulere hvor mye vann renner gjennom røret når den er slått.

Check ventiler

Sjekke ventiler har en plate eller flapper på en hengsel. Når vannet renner en måte gjennom ventilen, presser det flapper opp, åpner ventilen. Når vann prøver å strømme andre veien, presser det flapper ned, lukke ventilen. Kontrollere ventiler fungerer automatisk for å hindre tilbakestrømning.

Andre typer

Det er mange andre typer ventiler, deriblant: sommerfuglen, som reduserer lekkasjer; gate ventilen, designet for forsyningslinjer; og regulere ventilen, hvilke endringer vanntrykket. Sillcocks sender vannet utenfor et hus og kjele avløp kjele ventiler.