Hva er funksjonen til en flyter i oppvaskmaskin?

January 13

Hva er funksjonen til en flyter i oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskiner, når fungerer, spray en blanding av såpe og varmt vann på oppvasken, skyll ren og tørr dem, sparer du tid og krefter av renhold retter for hånd. Oppvaskmaskin, avhenger av mange deler for prosessen inkludert en motor, sensorer og en dupp, som er en enhet som regulerer vannstrømmen i oppvaskmaskinen.

Formål

Float er del av en samling ligger i badekaret eller nederst i oppvaskmaskinen. Samlingen inneholder en elektronisk enhet kalt en flottør. Som vannet fyller oppvaskmaskinen, heiser float med vann. Når vannstanden har nådd et visst punkt, utløser det bryteren, stoppe strømkrets til vannet ventilen, som styrer tilførsel av vann som angir oppvaskmaskin badekaret.

Problemer

En oppvaskmaskin dupp kan bli stakk for mange grunner. Legge for mye såpe oppvaskmaskinen når forbereder å vaske eller plassere for mange retter i oppvaskmaskin enheten kan forårsake oppvaskmaskin float å feste. Et overskudd av såpe eller smuss i oppvaskmaskinen kan forårsake sediment buildup i samlingen flyte, forårsaker float å bli sittende fast. En fast flyt kan forårsake en tilstrekkelig mengde vann å angi oppvaskmaskinen eller forårsake et overskudd av vann, fører til lekkasjer.

Feilsøking

Du kan kontrollere float ved å avbryte strømtilførselen til oppvaskmaskinen, tilgang til samlingen flyte og inspisert for rusk, slitasje eller andre problemer. Hvis slitasje er tydelig, kan erstatte samlingen være nødvendig; Ellers løser rengjøring ut eventuelt rusk i forsamlingen og erstatte den i oppvaskmaskinen ofte problemet.

Vedlikehold

Holde float i oppvaskmaskinen fungerer innebærer sikre såpe mottaket i oppvaskmaskinen ikke er overfylt og at noen retter i oppvaskmaskinen er grundig skylt, som vil bidra til å hindre tresko dannes i vannet. Sikre retter er riktig stablet i oppvaskmaskinen rack ville hjelpe oppbevare float fra får fanget på en feilplassert rett.