Hva er Fulcrum klokke olje?

June 20

Hva er Fulcrum klokke olje?

Hvis du tar baksiden av en klokke vises metalldeler som flytter mot hverandre, forårsaker skaper friksjon som slitasje. For å lette slitasje, olje må brukes til deler og oljen må ha bestemt kjennetegnene å arbeide effektivt. Klokken olje må følge godt til deler før de blir tvunget sammen, men likevel har nok tykkelse og konsistens, ellers kalt viskositet-ikke å bli presset ut fra mellom klokken deler før trykket mellom delene er borte.

Fulcrum klokke olje

Tidlig på 1900-tallet, nær Titusville, Pennyslvania, hvor det var en olje-boom, oljeselskapet Fulcrum utviklet Fulcrum klokke olje, som ble en hit med ur og klokke, ifølge en januar 1912 artikkel i Petroleum Gazette. Det hadde fordeler av ikke gumming, fordamper, bli misfarget eller bli harsk for fort, og var bare se oljen som ikke inneholder noen syre. Det var nyttig for utendørs klokker fordi det ikke var påvirket av svært kaldt vær. Oljeselskapet Fulcrum finnes ikke lenger, men andre selskaper selger Fulcrum klokke olje, også reklame det som en olje som flyter lett, forblir der det er satt og ikke fordamper eller tannkjøtt.

Andre oljer

Naturlige oljer, inkludert oliven, hval, neatsfoot og fisk oljer, har blitt brukt for klokker. De er ikke ofte brukt for klokker, men fordi naturlige oljer tendens til å være svært sure og har en kort levetid.

Syntetisk klokke olje kom på markedet i 1950. Det er vanligvis ikke blandet fra naturlig eller mineralolje, men produseres kunstig under kontrollerte forhold å redusere nivået av forurensning, gir en olje som gir en høy grad av smøring. Selv om dyrere enn Fulcrum klokke olje, syntetiske klokke olje tar lengre tid å gum og det drys mer langsomt. Syntetisk olje kan imidlertid miste tilslutning til klokken deler og spredt rundt mekanismen. Den kan også endre konsistens i høye og lave temperaturer.

Oljebehandlinger tid

Klokker bør oljes hver to til tre år, ifølge klokke Works og kan oljes hjemme eller av en profesjonell. Hvis klokken i en sak, måtte klokken bevegelsen fjernes fra saken, slik at alle deler av bevegelsen kan oljes. Imidlertid bevegelsen selv ikke nødvendigvis trenger å tas fra hverandre for oljebehandlinger. Frisk olje kan brukes til olje synker, nær bevegelsens pivot poeng, samt andre steder der smøring er nødvendig. Fjern gamle, gummy olje fra olje vasker med en tannpirker. og legger til mer enn en dråpe friskt olje synker. Klokken oljer vanligvis kommer i små flasker med sprøyte påføring.

Klokken rengjøring

Overtid, fører støv i bevegelse alle klokke oljer å bli tykk og slipende, som deretter slipe og skade klokken. På grunn av smuss, vil bruke mer olje ikke gjøre klokken kjøre bedre, så det er tid for en profesjonell rengjøring. Riktig frekvens som å ta en klokke i for en profesjonell rengjøring er hvert 10 til 15 år, ifølge klokke Works.