Hva er fryser papir vs vokset papir?

October 3

Hva er fryser papir vs vokset papir?

En papir er hva din lokale slakteren eller delikatesser sandwich maker kommer for å bryte opp kjøpet. Den andre brukes til å lage fantastiske hjemmelagde desserter. Først er fryser papir og sistnevnte er voks papir. Hovedforskjellen er at fryseren papir brukes hovedsakelig for kald oppbevaring av kjøtt, fisk og fjærkre innenfor et kjøleskap eller fryser, og voks papir kan brukes i en ovn for matlaging og baking formål. Begge typer papir er uunnværlig i kjøkkenet. Begge artiklene brukes også for kunst, hobby og håndverket prosjekter.

Fryser papir

Fryser papiret er et tykt papir som brukes hovedsakelig av slaktere, delikatesser brytes kutt av fjørfe, kjøtt, fisk og smørbrød. Fryser papir er en slakter papir. Forskjellen er at en side av fryseren papir er vanlig og motparten har en voks belegg. Andre typer slakter kan være vanlig på begge sider. Fryser papir hjelper å forsegle i saft av kjøtt og hindre fargen tap og fryseboks brenne. Papiret er vanligvis hvit eller brun. Vekten av fryseren papir hindrer juice soaking gjennom en rute fra slakterbutikk eller matbutikk til kjøleskapet. Noen produsenter få godkjenning for fryser papir av Federal Department of Agriculture.

Voks papir

I tillegg oppfinne til lyspæren får Thomas Edison kreditt for å lage voks papir. Voks papir er et lett papir som har en parafin voks overflate på begge sider av papiret. Det brukes hovedsakelig for matlaging og baking. Cake pan og bokser er foret med voks papir å bake kaker. Vokspapiret legges på overflaten av et metall pan slik at maten henger til metal. Dette skiller wax papir fra pergament papir, som kan brukes til å opprette en matlaging pose å forsegle fisk eller kylling slik at de koker av damp i ovnen. Voks papir kan ikke brukes til dette formålet.

Karakteristiske bruker

Voks papir kan brukes for mikrobølgeovn cooking, mens fryser papir ikke kan fordi siden papir ville varme og brenne. Voks papir brukes til linje mikrobølgeovn glasset matlaging skuffen, og plasser på en rett å forebygge spruter og forsegle i varmen.

Fryser papir, kan brukes til matlaging ovnen Bakt fisk eller kylling, lik matlagingen brukes med pergament papir. Ikke prøv å bruke voks papir for forseglet tilberedningsmetoder fordi voks papir vil smelte og brenne. En metode som brukes for cooking fisk med fryser papir kalles "no papillotte", som er avledet fra det franske ordet for sommerfugl. I denne metoden, er fryser papiret foldet og kuttet i et hjerte form. Fisk eller fjærkre er plassert på vokset side av papiret og toppet med krydder, smør, vin og andre ingredienser. Kantene brettes for å opprette en forseglet pose med den matte siden av papiret utsatt for ovn varme. Når maten er koke, er det belagt direkte fra ovnen, fortsatt i posen. Kafeen åpner posen og savors frisk-bakt aroma.

Alternative bruker

Både fryser og voks papir har ikke kjøkken relaterte alternative bruker, hovedsakelig i området av håndverket. Fryser papir brukes vanligvis som en farging papir for barn. Restauranter dekke ofte sitt bord med fryser papir å gi gjestene av alle alder o farger på papir under venting på maten. Quiltere bruk fryser papir til å opprette og jern appliques på deres dyne stykker. Voks papir er ofte brukt av kunstnere som lager stearinlys og de som arbeider med leire og harpikser å dekke sitt arbeid bord slik at leire eller harpiks ikke samhandle eller sive inn i overflaten av tabellen, og å gjøre rydde opp raskt og enkelt. En populær håndverket bruke voks papir er tørr og trykk blader.