Hva er fremgangsmåten for å male Over en høy glans maling?

June 20

Maling over skinnende maling er ikke så forskjellig fra maleri over flat eller semi glans maling. Målet er å få den nye malingen til å feste uten å fjerne den skinnende malingen som ny maling vanligvis ikke overholder uten forberedelser. Du rengjør veggene etter fikse området, og sand dem. Etter sliping vegger, bruke grunning å male pinnen veggene, male dem etter primer tørker.

Forbereder rommet

Fjern alt du kan fra rommet. Slå av strøm til huset eller rom i spørsmålet. Fjern alle lysarmaturer, takvifter og bryter eller uttak dekningen plater. Sette maskering eller maler tape tape over alle synlige brytere, utsalgssteder eller ledninger. Flytt alt for stor til å ta i midten av rommet og dekke det med en dråpe klut eller plast for å beskytte den mot å få sliping støv eller maling på den. Dekker gulvene og trim bruke plast eller drop kluter, taping kantene med maskeringstape slik ingen maling drypper bak duken.

Første vask

Vask i veggen med en våt rag og en skylling-fri rensemiddel. Dette trinnet fjerner smuss, skitt, støv eller olje på veggen. Du trenger å vaske det igjen etter sliping, så denne første vask ikke trenger å være omfattende, så lenge du dekker hele overflaten. Husk å fjerne synlige merkene eller flekker under denne første vask.

Reparasjon og sliping

Før sliping, fylle noen små hull eller uoverensstemmelser med filler sammensatte og en sparkel. Følg instruksjonene på filler's emballasje og gi filler god tid til å tørke før sliping. Sliping en vegg før du starter det generelt er en god idé for alle typer maling, er det avgjørende når du maler over høy glans maling. Siden skinnende maling er ikke veldig klebende, sliping gir den nye male noe å klinke til, som gjør maling jobb pinnen. Bruke en fin-korn sandpapir og lett sand; gjøre ikke for å sand hardt nok til å skade veggen under maling.

Andre vask

Nytt vask veggene for å fjerne sand eller støv opprettet av sliping. Du må være grundig med denne vask. Vurdere støvsuge gulv og vegger før vask for å sikre mer støv ikke er sparket opp på veggene under skyllingen.

Grunning og maleri

Grunning veggene før etterbehandling pelsen hjelper forsegle veggene og legge ensartethet til maling jobb. Bruke en primer designet for typen maling du vil bruke. For eksempel hvis du bruker en oljebasert maling, bruke en oljebasert primer eller en beregnet på operere med oljebasert maling. Siden primere varierer, følg instruksjonene som følger med produktet ideelt resultatene. Etter la primer tørr tidsperioden som er angitt i produktets instruksjoner, er du klar til å male. Som primer, følg alle instruksjonene for malingen, som ofte er på kan.