Hva er forskjellen mellom teppe Steam rensemetoder?

April 29

Hva er forskjellen mellom teppe Steam rensemetoder?

Uansett hvor ofte du støvsuger, trenger tepper til slutt en dypere rengjøring enn vanlig støvsuger kan gi. Som tepper er gikk på med deg og din familie, bli skitt og smuss fanget i teppet fibrene, noe som resulterer i en kjedelig utseende og følelse. Imidlertid hjelper har tepper steam rengjøres med en profesjonell eller ved å bruke en leid maskin, fornye teppes utseende og føler.

Lastebil montert varmtvann utvinning

Hva er ofte referert til som "steam rengjøring" av tepper kalles "varmtvann utvinning" av fagfolk. Denne metoden bruker en kraftig maskin montert Tepperensing tekniker lastebil eller van. Mens i bruk, lang slange med et vakuum-aktige wand trekkes inn i kundens hjem. Tryllestaven skyves fremover, en strøm av varmt vann og rensemiddel er tvunget inn i et teppe, hvor det løsner smuss og skitt. Når tryllestaven er trukket tilbake, er det skitne vannet suctioned tilbake gjennom slangen og lagret i en grå vanntank i lastebilen.

Bærbart System varmtvann utvinning

Bærbar steam rengjøring eller varmt vann utvinning maskiner, virker på samme måte som lastebil montert utstyr. Men er som varmer og skyver vann i rengjøring tryllestaven liten nok til at det kan føres inn i hjemmene til tepper på øverste nivå eller i områder som er vanskelige å finne. Selv om mobilitet er praktisk, har bærbare systemer vanligvis mindre sugeeffekt enn deres lastebil montert motparter, opprette lenger tørking tider og mindre rengjøringseffekt.

Gjør det selv Steam rengjøring systemer

Forbrukerne kan leie bærbare varmtvann utvinning maskiner for bruk uten hjelp fra en profesjonell. Tilgjengelig på mange dagligvarebutikker eller oppussing centers, disse maskinene tvinge en rengjøring løsning og vann til teppe fibrene som de er skjøvet av brukere. Som profesjonell systemer ut vannet når maskinen er trukket tilbake. Mens utleie av maskinen vanligvis koster mindre enn en profesjonell rengjøring, er det en risiko for løperen skade hvis brukes for mye vann eller mye rengjøringsmiddel.

Tepperensing standarder

Huseiere bør være klar over deres teppe garanti når du velger hvilken type steam rengjøring for å bruke. Noen teppe produsenter krever at tepper er steam rengjøres med en profesjonell for å holde garantien gjelder. Også være klar over at ikke alle profesjonell teppe rengjøringsmidler bruke varmt vann utvinning. Klesrens metoder er også tilgjengelige. Men anses disse metodene vanligvis bare effektive for lett rensning og ikke anbefalt av teppet produsenter.