Hva er forskjellen mellom overflate desinfeksjonsmiddel & nøytral desinfeksjonsmiddel?

March 22

Du bruke desinfeksjonsmidler for å drepe bakterier og virus bakterier i hjemmet og å holde familien din trygg fra sykdom eller smitte. Det er mange forskjellige typer desinfeksjonsmidler som du kan bruke for mange ulike formål. Forstå forskjellen mellom desinfeksjonsmidler--som overflaten og nøytrale desinfeksjonsmidler, kan hjelpe deg med å avgjøre hvilken som er riktig for din husstand needs.

Desinfiserende

Ifølge Betco Corporation dokumentet "Ofte spurte spørsmål desinfeksjonsmidler" er en desinfiserende materiale laget for å drepe alle bakterier i miljøet som brukes. Desinfeksjonsmidler er derfor forskjellig fra sanitizers, som dreper ikke alle bakterier men redusere bakteriell bestander å trygge nivåer og sterilants, som ikke bare drepe alle bakterier, men også styre sporer.

Overflate desinfeksjonsmiddel

En overflate desinfeksjonsmiddel er laget for å drepe alle bakterier på en miljømessig overflate. Du bruker vanligvis en overflate desinfeksjonsmiddel på overflater som countertops, bad seter, gulv og vegger. Men kan en overflate desinfeksjonsmiddel ikke være sikker for bruk på noen flater og mat i vann, på menneskelig hud eller andre ikke-overflate programmer.

Nøytral desinfeksjonsmiddel

Nøytral desinfeksjonsmiddel er desinfeksjonsmiddel med en nøytral pH-nivå. PH-nivået er et mål for surhetsgrad av et stoff; materialer med pH målinger av 0 til 7 anses syreholdig, mens de med pH målinger av 7-14 anses alkaliske. Teknisk, 7.0 er bare pH lesing som er rent nøytral, men desinfeksjonsmiddel kan ha en pH lesing mellom 6 og 8.5 og fremdeles anses som nøytral.

Sammenligning

Valg av desinfeksjonsmiddel, avhenger av hva du er desinfisering. Du burde aldri bruk en overflate desinfeksjonsmiddel på materiale som etiketten ikke sier er sikker for bruk, så sjekk etiketten nøye. Nøytral desinfeksjonsmidler er ideelle for flater som surheten av ikke-nøytral desinfeksjonsmidler kan være problematisk, som på høyglanset gulvet utførelser, som kan bli sløvet av svært sure desinfeksjonsmidler.