Hva er forskjellen mellom klump judastre & treet judastre?

February 14

Judastre er en populær dekorativ treet favoriserte for raske veksten og dets lyse og tidlig vårblomster. Blomster klem bar grein som tett sår lilla julelys samtidig som blomstrende dogwoods blomstrer. En allsidig plante, judastre kommer i to grunnleggende former: klumpen og treet. Forstå forskjellen mellom de to formene er enkel og vil hjelpe deg med å velge og opprettholde redbuds etter landskapsarbeid behov.

Beskrivelse

Den vanlige østlige judastre (Cercis canadensis) er innfødt til den østlige delen av USA, unntatt New England. Til tross for navnet videregående eller arter, er judastre ikke innfødt til Canada. Den vokser naturlig langs skog kanter og åpen skog med dappled sollys. Medlem av bønne (Fabaceae) familien, det bærer hengende frøkapslene langs dens grener i slutten av våren etter den blomstrer.

Judastre skjemaer

Klynge judastre er en multitrunk busk eller lite tre som har flere grener eller kofferter kommer fra en klynge i bakken. Busk uten en dominerende hovedavdeling trestamme og har enten en shrubby eller vase form. Den vokser vanligvis ca 10 til 15 fot høy. Tre judastre har et enkelt, dominerende bagasjerommet og vokser høyere. Den har en avrundet baldakin og ligner en dogwood i form. Redbuds i tre skjemaet vil vokse til ca 25 eller 30 fot. Østlige judastre kommer i begge former, og begge finnes naturlig i naturen.

Utvalget

Når du kjøper en judastre, velge en plante som har form du ønsker. Redbuds enten-skjemaet finnes vanligvis på anerkjente hagesenter. For en multitrunk treet, kan du velge en plante med fem til syv stammer som vokser jevnt fra kronen. Tree-skjema redbuds bør ha en trunk, toppet med en behagelig, selv gren struktur. Aldri grave et tre fra naturen, som kan spre sykdom til tidligere uberørt landskap.

Opprette en klynge

Hvis du ikke finner en judastre med en egnet klynge, kan du ofte trene en ung treet for å danne. Velg et tre som har stammer---suckers---kommer fra bunnen av bagasjerommet, og kutte den største stammen i bakken. Dette vil føre suckers å vokse. Oppfordre selv forgrening ved å kutte stammer som de blir overfylt på den ene siden og fjerne de som blir dominerende. Fem til syv jevnt spredte stammene er en god del å satse.

Vedlikehold

Hold din judastre klump "klumpete" ved å redusere tilbake ujevn vekst som treet modnes. Hvis du ønsker en shrubby judastre, la bladene vokser langs viktigste stammene. For en multitrunk lite tre, trim bladene viktigste stilkene utsette bark og åpne opp i bagasjerommet. Dette resulterer i en elegant og åpne vase-formet treet med en bred baldakin. Fjern suckers fra single-stammen trær å vedlikeholde form og vigor største stammen og baldakin.