Hva er forskjellen mellom King Size og California King ark?

July 26

Hva er forskjellen mellom King Size og California King ark?

California King-size ark er tilpasses California kongen Madrass. Vanligvis finnes på vestkysten (derav navnet), California kongen er den lengste standard madrass størrelsen. Standard king-size utstyrt ark, derfor er usannsynlig å passe California kongen Madrass. Enn størrelsen er det ingen forskjeller i arket seg i materialer eller maske-teller.

Typer

Det finnes to typer king-size madrasser, hver med to navn. En standard konge, også kjent som en Eastern kongen, er den bredeste størrelsene på standard madrass. California kongen, eller Western konge, er den lengste standard madrass størrelsen. California kongen ark vil passe en vestlig konge, men kanskje eller kanskje ikke passer en Eastern kongen.

Størrelse

Dimensjonene av en østlig kongen Madrass er 76 tommer bred x 80 inches lang. 78 inches er bare 6 1/2 fot, kan enkeltpersoner høyere enn seks fot være ubehagelig på en standard size madrass. California kongen, på 72 inches bredt av 84 tommer lang, er 4 inches smale men 4 inches lenger. En full 7 fot i lengde, er California kongen madrassen valgfrihet for høye personer.

Effekter

Utstyrt ark er spesielt tilpasset for en bestemt madrass størrelse. 4-tommers forskjellen i begge dimensjoner betyr at utstyrt ark vil ikke utskiftbare på kongen og California kongen madrasser. Noen selskaper, men produsere en king-size flat ark som inneholder bare de største dimensjonen for hver variant. Resultatet er et enkelt ark som kan passe både påske og vestlige kongen madrasser.

Betraktninger

Akkurat som sengetøy, er dyner laget og konge madrasser. Det er litt mer fleksibilitet når det gjelder comforters, skjønt, siden de ikke nødvendigvis trenger å fullt ut dekke og brytes under madrassen. En standard konge Trøsteren, selv om det ikke kanskje passer helt som den skal, får plass på en California king seng. Omvendt, en California konge Trøsteren dekker overflaten av en standard size madrass, men har ikke bredden drapere over sidene i samme grad som en Eastern kongen talsmannen. Merk at betegnelser "king" og "California kongen" ikke angi dybden av madrassen, som kan variere.

Geografi

Til tross for navnet, California kongen ark finnes overalt i landet. Dette gjelder spesielt på grunn av online sengetøy forhandlere som leverer over nasjonen og den "en størrelse passer alle" flat ark. Funksjonen geografiske navn bare gjenspeiler det faktum at California kongen Madrass oppsto i Golden State og har vært mest utbredte der.