Hva er forskjellen mellom feltet gjerder & sveiset Wire gjerder?

August 2

Et felt gjerde, også kjent som vevd wire, gir sikre gjerde for mange typer av husdyr. Feltet gjerdet er mesh av horisontale og vertikale ledninger. En sveiset wire ligner med vannrette og loddrette ledninger. Forskjellen er i metoder brukes til å koble den vertikale og horisontale ledninger. Bønder bruker vanligvis feltet gjerdet i husdyr beite skap.

Feltet gjerdet konstruksjon

Den horisontale ledninger og loddrett opphold er forbundet med av en wire knute på hvert knutepunkt. Form av wire knuten varierer avhengig av wire design og produsent. Knuten binder to ledninger tett som ingen vil gli langs den andre. Klippe ledningene på Forbindelsesstykke å danne en solid ende til vevd eller feltet gjerdet.

Sveiset Wire konstruksjon

Liten sveiser koble vannrette og loddrette ledningene av en sveiset vevd ledning gjerde. Sveiser gir en mindre sikker forbindelse mellom ledningene enn knyttede ledningen av feltet gjerdet. Sveiser bryte noen ganger hvis en stress, som med gjerde båre. Sveiser bryte også hvis store dyr som hester og kyr, helle mot gjerdet. Sveiset wire brukes vanligvis for små dyr gjerde som et gjerde rundt en hage for å begrense kanin tilgang.

Gjerdet størrelser

Produsenter produserer sveiset og feltet wire gjerde i ulike høyder og mesh størrelser. Feltet gjerder ment for sauer, for eksempel kan være 4 fot høye med åpninger 6-av-6 inches. En sveiset wire hage gjerde kan være 2 fot høye med åpninger i mesh 2-av-2 inches. Noen felt gjerder ment for hester har åpninger 2-ganger-4 inches. Denne størrelsen av mesh åpne holder hestens fot fra å bli fanget i gjerdet.

Installasjon forskjeller

Gjerdet bårer, verktøy som bruker en lever for å trekke et gjerde stramt, kan bryte sveiser en sveiset gjerde. Dette er ikke et problem med feltet gjerdet. Pakk sveiset wire gjerdet rundt et lite bord flere ganger og knytte båren til styret i stedet for gjerdet ledningen. Kjøre fekting stifter over sveiser holder både vertikale og horisontale ledninger til innlegget.