Hva er forskjellen mellom et svelge tre & andre eviggrønne trær?

October 29

Hva er forskjellen mellom et svelge tre & andre eviggrønne trær?

Ponderosa furu (Pinus ponderosa) er dominerende treet av lav-heving av vestlige Nord-Amerika, vokser i store står eller mingling med white pines, firs, quaking aspen og einer. En evergreen ofte ser ut som en annen, men siden evergreens ikke produsere karakteristiske blad konturene av eik eller lønn blader. Det er noen forskjeller som å skille ponderosa pines fra andre evergreens.

Nåler

Forskjellene i pinne figur er ikke opplagt, men nåler av de fleste evergreens kan være flat, rundt eller bølget. P lengde, farge og fleksibilitet varierer over bartre også. Svelge nålene er rund men fint taggete, jevnt grønt til golden-grønn og spinn lett når rullet mellom fingertuppene. Nålene er også tynn og fleksibel, men ikke så myk som furu nåler. Ponderosa nåler vokse fra 4 til 9 inches lang og ender i en skarp spissen.

Fascicles

Barnåler vokse i dusker eller bunter av nåler kalt fascicles, i motsetning til personlige nålene redwoods og grantrærne granene. Antall nåler per pakke hjelper botanikere kategorisere furu familier. Ponderosa pines har tre nåler i hver dusk, plassere dem i gul furu undergruppen. Insekter, vind eller andre skader kan la noen bunter med bare to pinner, men sunn ponderosa fascicles produserer tre.

Kjegler

Bartrær, produsere per definisjon, kjegler. Ponderosa pines er monoceious, betyr at de produserer separat mannlige og kvinnelige kjegler på samme treet. Hannkonglene er liten, dyp gul til oransje-røde og formen på grenen tips. Kvinnelige Konglene er større, ofte nådde 5 eller 6 inches lang. Kvinnelige koner er gule når unge men modne i en tradisjonell, woody pinecone med tykk skalaer, i motsetning til de tynne, mer fleksibel kjeglene av. Spissen av hver skala har et lite punkt.

Vekst vane

Ponderosas vokse vanligvis til 100-150 fot og høyeste prøver topp ut på 230 fot, mye høyere enn evergreens i gjennomsnittlig bolig landskapet. Eldre ponderosas har lange, rette badebukser og miste deres lavere filialer, i motsetning til mange andre eviggrønne arter. Dette, kombinert med en furu vane å utgyte sitt interiør nåler, gjør ponderosas mye mindre tett enn graner eller einer. Barken av en moden ponderosa vokser i store, plate-like deler og har en karakteristisk rød-brun farge, i motsetning til jevnere Barken av noen white pines eller loddrett furet, grå bark av mange granene.